Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1144
Без категорії
1144

[:ru]В Покрове полиция ищет молодчика, устроившего стрельбу на улице[:ua]Поліція Покрова шукає молодчика, який стріляв на вулиці[:]

[:ru]В Покрове полиция ищет молодчика, устроившего стрельбу на улице[:ua]Поліція Покрова шукає молодчика, який стріляв на вулиці[:]

[:ru]Полиция Покрова расследует факт хулиганских действий на улицах города, передает Nikopolnews, ссылаясь на пресслужбу Никопольского районного управления полиции.

Во время мониторинга сети Интернет полиция обнаружила видео, на котором мужчина разгуливал по городу Покрова с предметом, похожим на пистолет.

Предварительно установлено, что неизвестный мужчина шел по городу в сопровождении женщины, вел себя вызывающе. В руках у злоумышленника был предмет, похожий на пневматический пистолет.

В настоящее время проводятся оперативные мероприятия, направленные на установление личности и задержание  злоумышленника

Следственным отделом по данному факту начато уголовное производство по ч.1.ст.296 Уголовного кодекса Украины (хулиганство). Санкция статьи предусматривает наказание от штрафа до ареста на срок до шести месяцев, или ограничение свободы на срок до пяти лет.

Кстати, недавно “NikopolNews” писал:

В Покрове мужчина устроил стрельбу среди бела дня на улице (видео)

217 кустов конопли уничтожили полицейские Покрова в ходе операции «Мак»

В Покрове на улице нашли труп мужчины[:ua]Поліція Покрову розслідує факт хуліганських дій на вулицях міста, передає Nikopolnews, посилаючись на пресслужбу Нікопольського районного управління поліції.

Під час моніторингу мережі Інтернет поліція виявила відео, на якому, чоловік  розгулював по місту Покрову з предметом, схожим на пістолет.

Попередньо встановлено, що невідомий чоловік йшов містом в супроводі жінки, поводив себе зухвало. В руках у зловмисника був предмет, схожий на пневматичний пістолет.

Наразі проводяться оперативні заходи направлені на встановлення та затримання особи зловмисника

Слідчим відділом за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1.ст.296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Санкція статті передбачає покарання від штрафу, до арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років.

До речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

В Покрові чоловік влаштував стрілянину серед білого дня на вулиці (відео)

217 кущів коноплі знищили поліцейські Покрова в ході операції «Мак»

В Покрові на вулиці знайшли труп чоловіка[:]

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×