Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1793
1793

«Ще страшніше не побачити більше брата»… У Дніпрі рятують пораненого на Нікопольщині хлопця (відео)

«Ще страшніше не побачити більше брата»… У Дніпрі рятують пораненого на Нікопольщині хлопця (відео)

У Дніпрі рятують пораненого на Нікопольщині хлопця, який втратив рідного брата під час обстрілу, а сам отримав тяжкі травми. Про це розповів директор лікарні імені Мечникова Сергій Риженко, передає Nikopolnews.

“Страшно думати, що стало зі мною. Ще страшніше – не побачити брата Назара, йому тільки 17”, – передає Риженко думки юнака

Він каже, що в душі Ярослава розпач. Вчора ранком вони з братом йшли до магазину купити каву. В цей час стався артобстріл. Було дуже гучно, розірвалось справа поряд.

Нас збило з ніг. Впали. Побачив розбите тіло Назара без ознак життя. На мені було видно кісточки з вирваних ран, які заливались кров’ю. У мами нас п’ятеро, – каже Ярослав, – найменшій сестричці Олександрі 6 років, готується до школи

Ярослава, 22 роки, з  села Придніпровське Нікопольського району, “швидкою” відвезли в районну лікарню, а потім до Мечникова, де вже зробили дві операції.

За ніч змогли стабілізувати. Зараз травматолог Карим Шуджаулла готує хлопця до ще одної операції. Юнаку необхідно зберегти кінцівки.

У Дніпрі рятують пораненого на Нікопольщині хлопця: відео

Ще новини Нікополя і району: Залишився. Поїхала. Повернулися. Три історії нікопольців під час війни

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×