Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2082
Без категорії
2082

[:ru]Чиновника Никопольской райгосадминистрации будут судить: на ремонте школьной крыши “нагрели” государство[:ua]Посадовця Нікопольської райдержадміністрації судитимуть: на ремонті шкільного даху “нагріли” державу[:]

[:ru]Чиновника Никопольской райгосадминистрации будут судить: на ремонте школьной крыши "нагрели" государство[:ua]Посадовця Нікопольської райдержадміністрації судитимуть: на ремонті шкільного даху "нагріли" державу[:]

[:ru]Чиновника Никопольской райгосадминистрации будут судить за злоупотребление служебным положением, в результате чего государству нанесены убытки более чем в 190 тыс грн, передает Nikopolnews, ссылаясь на прокуратуру в Днепропетровской области.

Нікопольською окружной прокуратурой утвержден и направлен в суд обвинительный акт в отношении чиновника райгосадминистрации за совершение уголовного правонарушения, предусмотренного ч.1 ст.364 УК Украины (злоупотребление служебным положением).

Так, в августе 2020 года чиновник Никопольской районной государственной администрации заключил с обществом с ограниченной ответственностью договор на выполнение капитального ремонта кровли школы.

По данным следствия, обвиняемый, злоупотребляя служебным положением и действуя в интересах подрядчика, подписал акты выполненных строительных работ, достоверно зная, что предприятие использовало более дешевые материалы.

В результате таких действий обществу излишне перечислено более 190 тыс грн бюджетных средств.

Сейчас судебное разбирательство уголовного производства продолжается.

У Нікополі підрядник привласнив 350 тисяч бюджетних коштів під час ремонту контейнерних майданчиків

 [:ua]Посадовця Нікопольської райдержадміністрації судитимуть за зловживання службовим положенням, внаслідок чого державі спричинено збитки у понад 190 тис грн, передає Nikopolnews, посилаючись на прокуратуру у Дніпропетровській області.

Нікопольською окружною прокуратурою затверджено та направлено до суду обвинувальний акт відносно посадовця райдержадміністрації за скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.364 КК України (зловживання службовим становищем).

Так, у серпні 2020 року посадовець Нікопольської районної державної адміністрації уклав з товариством з обмеженою відповідальністю договір на виконання капітального ремонту покрівлі школи.

За даними слідства, обвинувачений, зловживаючи службовим становищем та діючи в інтересах підрядника, підписав акти виконаних будівельних робіт, достовірно знаючи, що підприємство використало більш дешеві матеріали.

Внаслідок таких дій товариству зайво перераховано понад 190 тис грн бюджетних коштів.

Наразі судовий розгляд кримінального провадження триває.

У Нікополі підрядник привласнив 350 тисяч бюджетних коштів під час ремонту контейнерних майданчиків

 [:]

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×