Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
731
731

Працівник НЗФ намагався загасити суху траву на дачі біля Нікополя і отримав опіки

Працівник НЗФ намагався загасити суху траву на дачі біля Нікополя

Працівник НЗФ намагався загасити суху траву на дачі біля Нікополя і отримав опіки. Йому надали допомогу медики «швидкої».

Про це повідомила лікарка Валентина Марченко, передає Nikopolnews.

Нещодавно на номер «103» надійшло повідомлення, що в одному з дачних містечок Нікопольщини, яке знаходиться на березі обмілілого Каховського водосховища, горить суха трава. Приборкати полум’я намагався один з відповідальних дачників, працівник НЗФ 45-річний Олександр Зінченко.

Працівник НЗФ намагався загасити суху траву на дачі біля Нікополя

448243477 1192922075060076 4494311599912546123 n

Чоловік надихався продуктів горіння, обпік собі дихальні шляхи та праву руку. Оточуючі викликали йому екстрену медичну допомогу. На місце виклику виїхала бригада Нікопольського району в складі фельдшера Оксани Тертишної і водія Віталія Фостика. Медики відразу надали медичну допомогу потерпілому. А потім доставили його до реанімаційного відділення Нікопольської міської лікарні № 4. Там чоловік лікується вже декілька днів.

Його приходили провідувати друзі. Один з них зателефонував на станцію Нікопольської швидкої допомоги і вислови медикам словам вдячності за порятунок чоловіка.

Розповів, що їхній друг кожен раз висловлює своє захоплення відношенням до нього з боку фельдшера ЕМД, як вона дбайливо його лікувала та доглядала по дорозі, коли йому було особливо погано, не залишала його ні на хвилину і в приймальному відділенні лікарні, куди його було доставлено, аж поки він не потрапив в реанімацію. Глибока вдячність фельдшеру з МНС виїзної бригади Тертишній Оксані Сергіївні і водію Фостику Віталію Петровичу за дбайливе, чуйне та співчутливе ставлення до пацієнтів! – написала Валентина Марченко

Новини Нікополя і району: Ліквідовували наслідки обстрілів та ремонтували дороги: чим займалися комунальники Нікополя з 6 по 12 травня

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×