Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3950
3950

[:ru]Прятал под одеждой и выносил товар: в Марганце разоблачили серийного вора[:ua]Ховав під одягом і виносив товар: у Марганці встановили серійного крадія[:]

[:ru]Прятал под одеждой и выносил товар: в Марганце разоблачили серийного вора[:ua]Ховав під одягом і виносив товар: у Марганці встановили серійного крадія[:]

[:ru]В Марганце полицейские установили мужчину, который совершил серию краж из магазинов. Злоумышленник выходил из помещения заведения, пряча товар под одеждой, затем похищенное продавал, сообщает Nikopolnews, ссылаясь на Национальную полицию в Днепропетровской области.

Оперативники установили причастного к преступлениям мужчину после совершения им очередной кражи из торгового зала одного из супермаркетов города, просмотрев камеры видеонаблюдения. Вором оказался 36-летний местный житель, который ранее уже привлекался к уголовной ответственности.

Сейчас мужчина обоснованно подозревается в семи кражах из магазинов.

17 марта следователем по согласованию с местной прокуратурой вору объявили о подозрении по ч. 2 ст. 185 Уголовного кодекса Украины (кража). Санкция статьи предусматривает наказание в виде ограничением свободы на срок до пяти лет или лишением свободы на тот же срок.

В Никополе задержали 22-летнего серийного вора[:ua]У Марганці поліцейські встановили чоловіка, який здійснив серію крадіжок з магазинів. Зловмисник виходив із приміщення закладу ховаючи товар під одягом, потім викрадене продавав, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на Національну поліцію у Дніпропетровській області.

Оперативники встановили причетного до злочинів чоловіка після вчинення ним чергової крадіжки з торгового залу одного з супермаркетів міста, переглянувши камери відеонагляду. Злодієм виявився 36-річний місцевий мешканець, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.

Наразі чоловік обґрунтовано підозрюється у семи крадіжках з магазинів.

17 березня слідчим за погодженням з місцевою прокуратурою крадію оголосили підозру за ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

В Никополе задержали 22-летнего серийного вора[:]

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×