Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
5533
Без категорії
5533

Рахунок йшов на хвилини: У Покрові надзвичайники допомогли чоловіку з інсультом

в Покрове чрезвычайники

У Покрові надзвичайники прийшли на допомогу хворому чоловіку, який потребував госпіталізації, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

5-го грудня об 11:26 до Служби порятунку «101» звернулись працівники медичної служби, які прибули за викликом на вулицю Петровського міста Покров. Допомога рятувальників знадобилась, аби перенести тяжкохворого чоловіка з квартири, розташованої на другому поверсі будинку, до карети екстреної медичної допомоги.

За вказаною адресою направлено відділення 44-ої державної пожежно-рятувальної частини 7-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

По прибуттю рятувальників до місця події встановлено, що у чоловіка, 1956 року народження, стався інсульт. Тож, рахунок йшов на хвилини.

Після проведеного медичними працівниками інструктажу з безпечного транспортування хворого, фахівці ДСНС, разом із медиками, перенесли пацієнта до карети екстреної медичної допомоги.

Рахунок йшов на хвилини: У Покрові надзвичайники допомогли чоловіку з інсультом

До робіт залучено 4 чоловіка особового складу та 1 одиницю пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

У Покрові надзвичайники визволили песика із 4-метрової пастки

Кликала на допомогу : у Нікополі травмованій жінці допомогли рятувальники

У Нікополі палав житловий будинок (відео)

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×