Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
2852
2852

Розпочато ремонт дороги Н-23 через Нікопольщину

Розпочато ремонт дороги Н-23 через Нікопольщину

Розпочато ремонт дороги Н-23 Кропивницький—Кривий Ріг—Запоріжжя, яка пролягає через Нікопольщину.

Про це повідомили у Томаківській громаді, де радіють розпочатому ремонту. Також Nikopolnews знайшов на сайті державних закупівель Prozorro відповідний тендер.

Гарні новини, громадо! Розпочато ямковий ремонт автодороги Н-23  Кропивницький — Кривий Ріг — Запоріжжя у напрямку з м. Запоріжжя, – йдеться у повідомленні Фейсбук-спільноти Томаківка

Зазначається, що дана автодорога проходить вулицями Ювілейна, Кар’єрна, Ярослава Мудрого селища Томаківка.

Висловлюємо вдячність Служба відновлення у Дніпропетровській області  за покращення експлуатаційних показників автодороги та плідну співпрацю. Щиро сподіваємось, що в цьому році буде заплановано та проведено ремонт автодороги від села Чумаки до селища Томаківка, – йдеться у повідомленні

Також у Томаківці публікують лист-відповідь від Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Дніпропетровській області. У ньому говориться про те, що на серпень підрядній організації поставлено завдання ліквідувати деформації та руйнування на трасі  Н-23 Кропивницький — Кривий Ріг — Запоріжжя. Також зазначається, що питання проведення аварійних робіт на ділянці дороги Т-04-20 Одарівка-Томаківка-Вищетарасівка буде розглянуто після завершення робіт на дорогах державного значення з індексами М,Н,Р в межах наявного фінансування.

Розпочато ремонт дороги Н-23 через Нікопольщину

Ремонт дороги Н-23 Кропивницький—Кривий Ріг—Запоріжжя – що відомо

На майданчику Prozorro ми знайшли тендер вартістю 223 037 311,88, який передбачає капітальний ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення Н-23 Кропивницький-Кривий Ріг-Запоріжжя на ділянці км 140+056 – км 155+050, Дніпропетровська область» (додаткові роботи).

Розпочато ремонт дороги Н-23 через Нікопольщину

Замовником виступає Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Дніпропетровській області.

Тендер оприлюднено на Prozorro 20 серпня 2024 року. Претендент на виконання робіт був всього один – це Товариство з обмеженою відповідальністю “ОНУР КОНСТРУКЦІОН ІНТЕРНЕШНЛ”. Його оголосили переможцем і в той же день, 20 серпня, уклали договір.

Строк виконання робіт – 31 грудня 2025.

Фото ілюстративне, з відкритих джерел.

Раніше ми повідомляли: Як на Нікопольщині проходить поточний ремонт дороги «Старозаводське-НЗФ» (фото)

Ще новини Нікопольщини: У Нікополі за 862 590 грн відремонтують захисні споруди подвійного призначення в лікарні

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×