Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
511
511

«Ми залишаємось тут»: у рік обстрілів Марганця мер оприлюднив щемливе відео

«Ми залишаємось тут»: у рік обстрілів Марганця мер оприлюднив щемливе відео

Сьогодні рік обстрілів Марганця. 27 липня 2022-го сталася перша російська атака маленького мирного міста, і з тих пір мешканці живуть в страху постійних прильотів і під звуки вибухів.

За цей час у Марганецькій громаді є загиблі і поранені, багато руйнувань. Через обстріли приблизно половина машканців були змушені виїхати з рідного міста.

Як швидко летить час! Ми вже рік живемо в іншому вимірі. Війна нас змінила. Кожного. Без винятку. Злетіли маски. З’явилися обличчя без прикрас. На них все: біль втрат, материнські сльози, щира посмішка та очі дітей. Ми ніколи не забудемо наших полеглих Героїв! Ми ніколи не пробачимо ворогам смертей мирних жителів! Рік обстрілів… Схилимо  голову в пам’ять про тих, хто загинув за нашу Україну! Ворог ніколи не зможе здолати нашу віру та нашу правду! Перемога буде за нами! Слава ЗСУ! Слава кожному, хто сьогодні залишається в Марганці! Слава Україні – написав міський голова Геннадій Боровик 27 липня, передає Nikopolnews

Він оприлюднив щемливе відео, присвячене сумній даті. У трихвилинному ролику – сльози і біль марганчан. А ще – їх незламність і мужність. “Ми залишаємось тут” – кажуть люди.

Рік обстрілів Марганця: відео

Ще новини Нікопольщини: Євген Євтушенко оприлюднив звернення до окупантів на ЗАЕС

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×