Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
42
42

Родини Захисників у Томаківській громаді можуть отримати харчові набори: подробиці

Родини Захисників у Томаківській громаді можуть отримати харчові набори: подробиці

Родини Захисників у Томаківській громаді можуть отримати харчові набори. Видача проходитиме у Томаківці. А отримати можуть мешканці двох старостинських округів.

Про це повідомили на Фейсбук-сторінці “Нікопольська районна державна адміністрація (смт Томаківка)”.

Інформація стосується родин військовослужбовців Кисличуватського та Михайлівського старостинських округів Томаківської громади.

Їх запрошують до гуманітарного штабу Нікопольської районної військової адміністрації в смт Томаківка. Тут можна отримати гуманітарну допомогу у вигляді харчових наборів, які передані Благодійною організацією «Благодійний фонд «Небо України».

Родини Захисників у Томаківській громаді можуть отримати харчові набори: деталі

Родини Захисників у Томаківській громаді можуть отримати харчові набори: подробиці

Допомога буде видаватись:

  • сім’ям діючих військовослужбовців,
  • сім’ям загиблих та зниклих безвісти після 24.02.2022 року військовослужбовців (отримати харчовий набір може як мама, так і дружина військовослужбовця, тобто фактично два набори на військовослужбовця).

При собі обов’язково необхідно мати документи:

  1. Паспорт заявника з відміткою про реєстрацію місця проживання (громадяни, що отримали паспорт в форматі ID – картка, при собі повинні мати Довідку (витяг) про реєстрацію місця проживання);
  2. Реєстраційний номер облікової картки платника податків (ІПН);
  3. Документ, який підтверджує родинний зв’язок із військовослужбовцем (для мами – свідоцтво про народження військовослужбовця, для дружини – свідоцтво про шлюб);
  4. Документ, який підтверджує, що в родині є військовослужбовець (копія військового квитка з відміткою про мобілізацію, тимчасового посвідчення, копія довідки про мобілізацію або інший документ, що підтверджує мобілізацію).

Також, необхідно знати номер мобільного телефону отримувача допомоги.

Допомога буде видаватись протягом 3 днів: 10.10.2024 року, 11.10.2024 року, 14.10.2024 року.

Час роботи гуманітарного штабу: з 09:00 до 16:00 години. Перерва: з 12:00 до 13:00 години.

Адреса: смт Томаківка, вул. Лесі Українки, 14.

Шановні представники родин військовослужбовців, ми сподіваємось, що передана допомога стане вам у нагоді. На жаль, війна триває, свою повагу до вас та вдячність вашим чоловікам, синам, батькам, ми висловлюємо щодня і щодня прагнемо допомогти в тому, що в наших силах. Співпраця з Благодійною організацією «Благодійний фонд «Небо України» тільки розпочинається, маємо намір продовжувати її та охопити допомогою родини військовослужбовців всієї громади в наступних місяцях, – йдеться у повідомленні

Ще новини Нікопольщини: Мешканцям Томаківської громади видають одяг: хто може отримати

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу