Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2916
2916

Кидали каміння та ображали: у Томаківці чоловіки напали на водія та пасажирку авто – їм оголосили підозру

напали на водія

У Томаківці поліцейські оголосили підозру трьом чоловікам, які напали на водія та пасажирку авто.

Про це NikopolNews дізнався з повідомлення поліції.

“Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння зловмисники вчинили хуліганські дії відносно водія ВАЗу та неповнолітньої пасажирки – ображали, кидали каміння по транспортному засобу, та у потерпілих”, повідомили поліцейські.

Подія мала місце ще першого серпня о 18.15. У той день до поліції надійшло повідомлення про те, що в селищі Томаківка по вулиці Кар’єрна поблизу кафе, група осіб напала на автівку ВАЗ.

“Виїхавши на місце події правоохоронці встановили, що компанія молодиків в стані алкогольного сп’яніння чіплялась до водія автівки та до неповнолітньої пасажирки, які під’їхали до кафе. Нападники висловлювались нецензурною лайкою, ображали їх, кидали камінням та м’ячем в голову водія та по автомобілю, били автівку ногами”,ідеться у повідомленні.

Кидали каміння та ображали: у Томаківці чоловіки напали на водія та пасажирку авто - їм оголосили підозру

Поліцейські встановили трьох учасників злочину та розпочали кримінальне провадження. Нападниками виявилися троє місцевих жителів: двоє з яких 1994 року народження та один – 2003.

29 вересня слідчим за погодженням із окружною прокуратурою всім трьом чоловікам оголошено про підозру за ч.2 ст.296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Максимальне покарання статті передбачає позбавлення волі до чотирьох років.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×