Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2188
2188

Російські окупанти атакували Нікопольський район вночі 1 жовтня – подробиці від поліції

Нікопольський район вночі 1 жовтня

Російські окупанти вкотре атакували Нікопольський район вночі 1 жовтня. Подробиці обстрілу повідомили в поліції, передає NikopolNews.

Під удар ворога потрапило місто Нікополь та села Червоногригорівської та Марганецької громади. Попередньо, люди не постраждали.

“В ніч на перше жовня із тимчасово окупованої території міста Енергодар ворог здійснив обстріл із РСЗВ та артилерії міста Нікополя та Червоногригорівської громади. Наразі інформації стосовно поранених не надходило”, ідеться у повідомленні.

В Нікополі внаслідок потрапляння снарядів є пошкодження приватних будинків, господарських споруд, постраждали також кафе та готель.

 

 

Російські окупанти атакували Нікопольський район вночі 1 жовтня - подробиці від поліції

Також цієї ночі ворог атакував села Червоногригорівської та Марганецької громад, снаряди влучили по прибрежній території.

Поліцейські продовжують забезпечувати правопорядок у Нікопольському районі, несуть службу на блокпостах та надають допомогу місцевим мешканцям.

Російські окупанти атакували Нікопольський район вночі 1 жовтня - подробиці від поліції

На місцях поліцейські вилучають рештки ворожих снарядів та фіксують наслідки ворожої атаки з боку окупаційних військ рф.

За даним фактом слідчим відділом Нікопольського районного управління поліції внесені відомості до ЄРДР за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×