Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
189
189

Михайло Серебряков з Марганця став Заслуженим тренером України!

Михайло Серебряков з Марганця став Заслуженим тренером України!

Михайло Серебряков з Марганця став Заслуженим тренером України. Радісною новиною ділиться Марганецька міська рада, передає Nikopolnews.

А спочатку була мрія… Коли він, ще хлопчиком дивився у синю височінь, і мріяв піднятися над землею на своєму літаку… Дитяча мрія стала реальністю та справою всього життя для керівника авіамодельного гуртка ЦНТТ Михайла Серебрякова, який нещодавно отримав почесне звання –«Заслуженого тренера України», – йдеться у повідомленні

Сам Михайло Вадимович підкреслив, що «тільки любов до обраної справи, палаючі очі та велике прагнення польоту допомагає мріяти і перемагати».

Михайло Серебряков з Марганця став Заслуженим тренером України!

Наказом Міністерства молоді та спорту України від 23.11.2023 року № 7329 тренеру з неолімпійських видів спорту, керівнику гуртка авіамоделювання комунального закладу «Центр науково-технічної творчості дітей та учнівської молоді» Марганецької міської ради Дніпропетровської області Серебрякову Михайлу Вадимовичу підтверджено виконання вимог Єдиної спортивної класифікації України та присвоєно спортивне звання «Заслужений тренер України». Відомості включено до електронного формату Реєстру присвоєних спортивних звань інформаційної системи Міністерства молоді та спорту України. Інформація також відображається у формі відкритих даних на Єдиному державному веб-порталі відкритих даних.

Михайло Серебряков з Марганця став Заслуженим тренером України!

Авіамодельним спортом Серебряков М.В. займається з 1973 року, керівником авіамодельного гуртка в закладах позашкільної освіти працює з 1984 року, в закладах позашкільної освіти Марганця – з 1998 року. Нагороджений відомчою заохочувальною відзнакою «Відмінник освіти України» та відзнакою голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації «За розвиток регіону». Має педагогічне звання «керівник гуртка- методист».

Він – майстер спорту України, суддя національної категорії, з 2012 року- тренер дорослої та юніорської збірних України в класі моделей F-1-D. Серебряков М.В. двічі особисто виступав на Чемпіонатах світу. В 2022 році в складі збірної України став чемпіоном світу в командному заліку.

Михайло Серебряков з Марганця став Заслуженим тренером України!

Серебряков М.В. як особистий тренер підготував 2 майстри спорту України та 9 кандидатів в майстри спорту України. Його вихованці щороку входять до складу юнацької та дорослої збірних команд України.

За цей час під його керівництвом здобуто 32 медалі на заходах світового та європейського рівнів.

Ці досягнення високого рівня стали вагомою та непересічною підставою для підготовки пакету документації на подання кандидатури Серебрякова на надання йому спортивного звання «Заслужений тренер України».

Михайло Серебряков з Марганця став Заслуженим тренером України!

Президія Громадської організації «Федерація авіамодельного спорту України» надала кваліфікований висновок про діяльність претендента та порушила клопотання перед Міністерством молоді та спорту України щодо присвоєння спортивного  звання  «Заслужений тренер України» з авіамодельного спорту Серебрякову Михайлу Вадимовичу.

Щиро вітаємо нашого талановитого земляка та бажаємо нових спортивних здобутків, перемог та мирного неба для польотів! – йдеться у повідомленні Марганецької міської ради

Ще новини Нікопольщини: Спортсмен з Нікополя став срібним призером Чемпіонату України зі скелелазіння

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×