Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
792
792

У порожніх школах Марганця пролунав останній дзвоник 31 травня (відео)

У порожніх школах Марганця пролунав останній дзвоник 31 травня (відео)

У порожніх школах Марганця сьогодні пролунав останній дзвоник. На жаль, як і в інших прифронтових громадах Нікопольщини, діти не можуть тут відвідувати навчальні заклади, а отримують освіту в режимі онлайн.

Втім, свято останнього дзвоника ніхто не скасовував, а ворог не зміг відняти у наших дітей право на навчання.

31 травня міський голова Марганця Геннадій Боровик привітав школярів громади та педагогів із завершенням навчального року.

Шановні вчителі, учні та батьки! Щиро вітаю кожного із вас закінченням навчального року! Сьогодні війна забрала можливість спокійно навчатися і здобувати знання, а заклади освіти стоять порожні. Але незважаючи ні на що, нам є ким пишатися. Цього року ми маємо 26 претендентів на золоту медаль і дев’ять срібних. За цей час кожен з нас став тільки сильнішим. І зараз у школах лунатиме останній дзвоник, який сповістить про закінчення навчального року, – сказав міський голова

У відео, оприлюдненому пресслужбою ММР, кожен побачив свою рідну школу, яка чекає дітей…

Я щиро вірю, що вже зовсім скоро ліцеї, гімназії, садочки заповняться дитячими голосами. Ми з вами пам’ятаємо, що ми марганчани, ми українці! Ми сильніші за війну! Слава Україні, – додав Геннадій Боровик

У порожніх школах Марганця пролунав останній дзвоник: відео

У порожніх школах Марганця пролунав останній дзвоник 31 травня (відео)У порожніх школах Марганця пролунав останній дзвоник 31 травня (відео)

Ще новини Нікопольщини: Для 3674 школярів Покрова пролунав останній дзвоник: які результати

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×