Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1758
1758

«Фанатам чистоти пропоную подорож на 24 години до Нікополя»: скандал у Покрові через повітрядув

«Фанатам чистоти пропоную подорож на 24 години до Нікополя»: скандал у Покрові через повітрядув

Скандал у Покрові розгорівся в соціальній мережі. Приводом стало відео, записане невідомою жінкою і викладене користувачем Марком Деркаченко. На відео – прибиральний агрегат (повітрядув) який видає звук, схожий на дрон. Очевидно, саме цей звук і став приводом для обурення.

Оце таке сьогодні зранку – коментує запис його авторка

Отаке сьогодні зранку. Наступного разу повідомлю ЗСУ про дрон! Фанатам чистоти пропоную подорож на 24 години до Нікополя. Придурки, припиніть це робити! – не надто чемно написав Марк Деркаченко, який оприлюднив відео у Фейсбуці

В коментарях під дописом розгорілися палкі баталії. Хтось підтримує комунальників, наголошуючи, що у місті має бути чисто, і використовувати сучасні технології – це не погано, а добре, адже мітлою працювати важко. Є і ті, хто на боці автора – кажуть, після такого прибирання пилюка та листя залітають у домівки містян. До того ж, звук агрегату дійсно схожий на звук дрона та не на часі зараз.

У відповідь на пропозицію до покровчан їхати в Нікополь, останні «відправляють нікопольців додому» і просять не влаштовувати скандалів. Хоча автор не вказував, що він з Нікополя. А серед тих, хто його підтримав в коментарях не всі – нікопольці.

1

2

3

4

Виснажлива війна триває, люди втомлені і знервовані… От і виникають скандали на, здавалось би, порожньому місці. Важливо розуміти, що важко всім, і не кидатися одне на одного та зберігати людське обличчя у будь-якій ситуації. 

А Покров завжди славився своїм прагненням до чистоти і охайності.

Ось і сьогодні влада повідомляє, що, підлаштовуючись  під примхливу весняну погоду, комунальники Покрова продовжують виконувати планові завдання.

Забезпечення комунальними послугами, утримання чистоти і порядку на території громади  – це їхня щоденна кропітка  праця, – йдеться у повідомленні пресслужби міського голови Покрова

Підрозділи КП “Добробут” займаються прибиранням пішохідних зон, дорожньої інфраструктури, парки, сквери, готуються до сезонних робіт.

Працівники  управляючої компанії “Універсал-сервіс” наводять лад на  прибудинкових територіях, виконують поставлені завдання.

Фото: пресслужба міського голови Покрова

скандал у Покрові

скандал у Покрові

скандал у Покрові

скандал у Покрові

Зазначимо, що і у Нікополі, незважаючи на постійні обстріли, комунальники стараються і намагаються підтримувати на вулицях міста порядок.

Ще новини Нікополя і району: Лікарі з Нікополя видали книгу «Підсвідомість в нас чи ми в підсвідомості»

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×