Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1955
1955

[:ru]Собака бойцовской породы напала на ребенка – несчастье в Покрове[:ua]Собака бійцівської породи напала на дитину – нещастя в Покрові[:]

[:ru]Собака бойцовской породы напала на ребенка – несчастье в Покрове[:ua]Собака бійцівської породи напала на дитину - нещастя в Покрові[:]

[:ru]В Покрове произошло несчастье. На 11-летнего мальчика напала собака бойцовской породы – питбультерьер – и очень сильно его покусала. Об этом рассказала в местной группе в Фейсбуке Орджосити Татьяна Авдеева, сообщает Nikopolnews.

Инцидент имел место 12 апреля во дворе по улице Соборная, 25. По словам Татьяны, собака была без ошейника, без намордника и поводка. Ее вывели на прогулку в таком виде. Пес внезапно набросился на ребенка.

Свидетелями происходящего стали Иван и Марина Чабанец. Увидев жуткую картину, Иван схватил пса и оторвал его от ребенка. Этот же мужчина отвез пострадавшего мальчика в больницу (по словам автора поста, скорая помощь, вызванная жителями дома, не приехала).

Хотим выразить огромную благодарность МУЖЧИНЕ – ГЕРОЮ, Чабанец Ивану, за проявленный героизм в этой ситуации. Огромное Вам спасибо и низкий поклон за Вашу СМЕЛОСТЬ, ОТЗЫВЧИВОСТЬ И ГЕРОИЗМ, – написала Татьяна.

Также она обратилась к заводчикам собак, особенно больших и бойцовских пород.

Не забывайте, пожалуйста, одевать намордник, ошейник и поводок на ваших собак. Не будьте безразличны к безопасности окружающих. Подумайте о том, что в округе взрослые и дети, которым не должна угрожать опасность от Ваших питомцев. Поймите, хватает уличных собак, чтобы их бояться и опасаться. Будьте предусмотрительны и осторожны, – написала Татьяна.

[:ru]Собака бойцовской породы напала на ребенка – несчастье в Покрове[:ua]Собака бійцівської породи напала на дитину - нещастя в Покрові[:]

Женщина уточнила, что по поводу случившегося написано заявление в полицию. Правоохранители выясняют все обстоятельства.

В Никополе спасли кота, более трех суток просидевшего на дереве (фото)

 

 [:ua]У Покрові сталося нещастя. На 11-річного хлопчика напала собака бійцівської породи пітбультер’єр – і дуже сильно його покусала. Про це розповіла в місцевій групі в Фейсбуці Орджосити Тетяна Авдєєва, повідомляє Nikopolnews.

Інцидент мав місце 12 квітня у дворі по вулиці Соборна, 25. За словами Тетяни, собака була без нашийника, без намордника і повідка. Її вивели на прогулянку в такому вигляді. Пес раптово накинувся на дитину.

Свідками подій стали Іван і Марина Чабанець. Побачивши страшну картину, Іван схопив пса і відірвав його від дитини. Цей же чоловік відвіз постраждалого хлопчика в лікарню (за словами автора поста, швидка допомога, викликана мешканцями будинку, не приїхала).

Хочемо висловити величезну подяку ЧОЛОВІКОВІ – ГЕРОЮ, Чабанець Івану, за проявлений героїзм в цій ситуації. Величезне Вам спасибі і низький уклін за Вашу СМІЛИВІСТЬ, ЧУЙНІСТЬ І ГЕРОЇЗМ, – написала Тетяна.

Також вона звернулася до заводчиків собак, особливо великих і бійцівських порід.

Не забувайте, будь ласка, одягати намордник, нашийник і повідець на ваших собак. Не будьте байдужі до безпеки оточуючих. Подумайте про те, що в окрузі дорослі і діти, яким не повинна загрожувати небезпека від ваших вихованців. Зрозумійте, вистачає вуличних собак, щоб їх боятися і переживати. Будьте передбачливі і обережні, – написала Тетяна.

[:ru]Собака бойцовской породы напала на ребенка – несчастье в Покрове[:ua]Собака бійцівської породи напала на дитину - нещастя в Покрові[:]

Жінка уточнила, що з приводу події написано заяву в поліцію. Правоохоронці з’ясовують усі обставини.

У Нікополі врятували кота, що більше трьох діб просидів на дереві (фото)

 [:]

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×