Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
7686
7686

Стало відомо, який тариф на воду в Покрові планують встановити

Стало відомо, який тариф на воду в Покрові планують встановити

Стало відомо, який тариф на воду в Покрові планують встановити. Інформацію оприлюднили на офіційному сайті Покровської міської ради. Озвучені наміри виносяться на громадські обговорення.

Про це інформує Nikopolnews.

Міське   комунальне підприємство  “ Покровське  виробниче  управління водопровідно – каналізаційного господарства ” інформує споживачів Покровської міської територіальної громади про зміну тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, які планується встановити на рівні 130,68 грн за 1куб.м (з ПДВ), в тому числі:

  • централізоване водопостачання – 88,74 грн  за 1куб.м (з ПДВ),
  • централізоване водовідведення – 41,94 грн  за 1куб.м (з ПДВ).

Стало відомо, який тариф на воду в Покрові планують встановити

Причинами перегляду тарифів називають значні зміни основних складових відносно врахованих в тарифах, а саме підвищення ціни на електроенергію, паливно-мастильні матеріали, реагентів, запчастин, збільшено рівень мінімальної заробітної плати тощо.

Новий тариф на воду в Покрові пропонують обговорити

Зауваження і пропозиції приймаються до 27 червня 2024 року включно, від фізичних та юридичних осіб, їхніх об’єднань за місцезнаходженням МКП «Покровводоканал» за адресою: вул. Заводська, 2, м. Покров, Нікопольський район, Дніпропетровська область, e-mail: ord_vodokanal@ukr.net та Виконавчого комітету Покровської міської ради Дніпропетровської області за адресою : вул.Центральна,48, м. Покров, Нікопольський район, Дніпропетровська область, info@pkrv.dp.gov.ua.

Ще новини Нікопольщини: Сьогодні знаменний день: пуск води з водогону у Червоногригорівській громаді: який тариф?

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу