Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
66
66

Томаківська громада отримала новеньке обладнання для кол-центру

Томаківська громада отримала новеньке обладнання для кол-центру

Томаківська громада отримала новеньке обладнання для організації роботи кол-центру від Асоціації учасницького розвитку громад, передає Nikopolnews, посилаючись на сторінку Томаківка у Фейсбуці.

Зазначається, що кол-центр, над створенням якого ще працюють, допоможе покращити зв’язок з мешканцями, в тому числі внутрішньо переміщеними особами.

Ноутбук і три ІР- телефони стануть надійними помічниками під час консультування. А програмне забезпечення дозволить автоматизувати роботу, ефективність роботи і якість обслуговування клієнтів.

Кол-центр буде забезпечено безкоштовним вхідним номером гарячої лінії (вхідні з будь якого оператора мобільного зв’язку та стаціонарних номерів – безкоштовно).

Проєкт Асоціації учасницького розвитку громад «Підтримка соціальної інтеграції та психотерапевтична підтримка ВПО в партнерських громадах» реалізується в межах проєкту «Фенікс»: Сильна Україна під час війни», що виконується Фондом Східна Європа за підтримки Європейського Союзу

Ще новини Нікопольщини: Вартість магістрального водогону для Нікопольщини і Криворіжжя і термін запуску першої ланки озвучив Лукашук

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×