Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
54
54

Томаківська лікарня може отримати автономне водозабезпечення

Томаківська лікарня може отримати автономне водозабезпечення

Томаківська лікарня може отримати автономне водозабезпечення. Цьому посприяють благодійники. Про таке повідомляють у Томаківці, передає Nikopolnews.

У Томаківці нагадують, що в результаті руйнування Каховської ГЕС жителі всієї громади залишились без питної води, а це 18454 осіб із урахуванням переселенців. І коли здавалося б виходу не було – організація Solidarites International однією із перших прибула до громади та запропонували допомогу.

У терміновому порядку почав їздити вантажний автомобіль з цистерною питної води з мвста Запоріжжя. Щодня привозили по 20м3 води. Також завдяки цій організації запрацювала фільтрувальна станція.

А 15 лютого ми разом із Solidarites International проводили нараду щодо організаційних питань незалежності Томаківської лікарні від води у мережі, – розповідають у селищі

Було безліч пропозицій та технічних складнощів. Але все узгодили. Тож, якщо все вдасться, КП “Томаківська ЦРЛ», що надає медичні послуги населенню Томаківської та Мирівської громад,  буде мати автономне водозабезпечення.

Дякуємо партнерам та друзям громади, що допомагають у цей складний час, – йдеться у повідомленні

Ще новини Нікопольщини: Водозабезпечення Нікополя, Марганця та Покрова: Зеленський провів нараду 4 лютого

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×