Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
433
433

ОНОВЛЕНО. У Томаківській громаді 8 листопада почалася видача продуктових наборів за цей місяць

У Томаківській громаді 8 листопада почалася видача продуктових наборів за цей місяць

ОНОВЛЕНО. У четвер, 09 листопада, видача міні-наборів відбуватиметься з 9.00 до 13.00

У Томаківській громаді 8 листопада почалася видача продуктових наборів за цей місяць. Оголошення про це на Фейсбук-сторінці Нікопольської районної державної адміністрації оприлюднила Тетяна Данилович, передає Nikopolnews.

Друзі, ми розпочинаємо видачу харчових міні-наборів від Всесвітньої продовольчої програми ООН, які нам надходять завдяки співпраці з Благодійною організацією «Благодійний фонд «СпівДія». Увага, це видача за листопад місяць! – написала Тетяна Данилович

У Томаківській громаді 8 листопада почалася видача продуктових наборів: хто і як може отримати

Отримати набір може кожен мешканець Томаківської громади, який досяг 45 річного віку та старше. Особи з інвалідністю усіх груп, а також багатодітні родини (мати та батько, які не досягли 45-річного віку) також мають право на отримання допомоги.

Увага! Мешканців сіл Чумаківського, Китайгородського та Преображенського старостинських округів просять не приїжджати до адміністрації за цими наборами.

Адже завдяки постійній підтримці депутата Дніпропетровської обласної ради Скорук Тамари Олексіївни в листопаді буде здійснено підвіз такої допомоги до вказаних старостинських округів, – наголосила автор повідомлення

8.11.2023 року допомога видається з 9.00 до 13.00 в приміщенні адміністрації в смт Томаківка, вул. Лесі Українки, 14 (напроти магазину «Аврора»).

Про наступні дні видачі допомоги мешканців будуть інформувати в окремих оголошеннях. Працюватимуть протягом декількох тижнів, тому мешканців просять не створювати чергу в перший день видачі.

Як отримати допомогу

При собі мати:

  • оригінал паспорта,
  • оригінал ідентифікаційного коду

Також необхідно знати номер мобільного телефону особи, на яку отримується харчовий набір.

Ще новини Нікопольщини: У Марганці 7 листопада роздали 1440 продуктових наборів від GEM

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×