Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1284
Без категорії
1284

[:ru]Треш возле Томаковки: преступник напал на мужчину, угнал его авто и врезался в дерево, скрываясь от полиции [:ua]Треш біля Томаківки: зловмисник напав на чоловіка, забрав його авто і врізався в дерево, тікаючи від поліції[:]

[:ru]Треш возле Томаковки: преступник напал на мужчину, угнал его авто и врезался в дерево, скрываясь от полиции [:ua]Треш біля Томаківки: зловмисник напав на чоловіка, забрав його авто і врізався в дерево, тікаючи від поліції[:]

[:ru]Менее чем за полчаса правоохранители Томаковки разыскали угнанный автомобиль и задержали причастного к преступлению мужчину, сообщает Nikopolnews, ссылаясь на Никопольское районное управление полиции.

Избив потерпевшего, дерзкий злоумышленник завладел его автомобилем, после чего, убегая от полиции, врезался в дерево.

12 июня в 20:00 в полицию обратился 25-летний потерпевший и сообщил об угоне автомобиля «ВАЗ-2109». Правоохранители установили, что транспортное средство с ключами в замке зажигания владелец оставил возле магазина в селе Гарбузовка. После чего мужчина зашел в магазин, а когда вышел увидел, как злоумышленник уезжает на его машине. Пытаясь остановить вора потерпевший получил телесные повреждения.

Проведенными розыскными мероприятиями полицейские обнаружили угнанную машину на одной из улиц села. Скрываясь от полиции, злоумышленник въехал в дерево. Сейчас полицейские транспортное средство изъяли, а мужчину задержали в порядке ст.208 УПК Украины.

13 июня следователем по согласованию с окружной прокуратурой ему сообщили о подозрении в совершении преступления, предусмотренного ч. 2 ст. 289 Уголовного кодекса Украины. Санкция статьи предусматривает наказание в виде лишения свободы на срок от пяти до восьми лет с конфискацией имущества или без таковой.

Кстати, недавно “NikopolNews” писал:

В Никополе прохожие помогли задержать грабителя[:ua]Менш ніж за півгодини правоохоронці Томаківки розшукали викрадений автомобіль, та затримали причетного до злочину чоловіка, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на Нікопольське районне управління поліції.

Побивши потерпілого, зухвалий зловмисник заволодів його автівкою, після чого, тікаючи від поліції, врізався в дерево.

12 червня о 20 годині до поліції звернувся 25-річний потерпілий та повідомив про викрадення автомобіля «ВАЗ-2109». Правоохоронці встановили, що транспортний засіб з ключами в замку запалювання власник залишив біля магазину в селі Гарбузівка. Після чого чоловік зайшов в магазин, а коли вийшов, побачив, як зловмисник від’їжджає на його автівці. Намагаючись зупинити злодія, потерпілий отримав тілесні ушкодження.

Проведеними розшуковими заходами поліцейські виявили викрадену автівку на одній із вулиць села. Втікаючи від поліції зловмисник в’їхав в дерево. Наразі поліцейські транспортний засіб вилучили, а чоловіка затримали в порядку ст.208 КПК України.

13 червня слідчим за погодженням із окружною прокуратурою злодію повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

До речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

У Нікополі перехожі допомогли затримати грабіжника[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×