Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
574
574

ЦНАП приїде до вас додому: у Томаківській громаді нова послуга

ЦНАП приїде до вас додому: у Томаківській громаді нова послуга

У Томаківській громаді нова послуга «Мобільний адміністратор», завдяки якій можна не відвідувати ЦІНАП – фахівець приїде додому. Розповідаємо, хто може скористатися і як.

Про новий сервіс інформація з’явилася на Фейсбук-сторінці Томаківка, передає Nikopolnews.

У Центрі надання адміністративних послуг Виконавчого комітету селищної ради створено  пересувне віддалене робоче місце адміністратора ЦНАП «Мобільний адміністратор» – тепер отримати адміністративну послугу можна не відвідуючи ЦНАП. За Вашою заявою адміністратор  виїде за місцем звернення та за допомогою «Мобільної валізи» надасть послугу  (згідно затвердженого  переліку).

ЦНАП приїде до вас додому: хто може скористатися сервісом у Томаківській громаді

ЦНАП приїде до вас додому: у Томаківській громаді нова послуга

  • особи з інвалідністю 1 та ІІ групи
  • особи, які за станом здоров’я не здатні самостійно пересуватись та/або перебувають на стаціонарному лікуванні у медичних закладах
  • пенсіонери віком 80+ років

Як скористатися сервісом

Для отримання адміністративних послуг суб’єкт звернення або особа – заявник, що представляє інтереси суб’єкта звернення (родич, соціальний працівник, староста, сусід, тощо), звертається у зручний для нього спосіб до ЦНАП  згідно з графіком роботи Центру.

Отримати консультацію щодо роботи  «Мобільного адміністратора» чи  отримання інших адміністративних послуг можна за телефоном: 0688522016.

Щиро дякуємо Агентству США з міжнародного розвитку (“USAID”),  нашим міжнародним партнерам за надане обладнання. Наближаємо послуги разом! – йдеться у повідомленні

Ще новини Нікопольщини: ЦНАП Нікополя отримав мобільну валізу адміністратора

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×