Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
508
508

У Червоногригорівській громаді триває відновлення водопостачання: на черзі три населені пункти

У Червоногригорівській громаді триває відновлення водопостачання: на черзі три населені пункти

У Червоногригорівській громаді триває відновлення водопостачання, йдеться у повідомленні в Телеграм-каналі громади 3 липня вранці, передає Nikopolnews.

Зазначається, що техніка і люди працюють без вихідних, прокладаючи територією смт Червоногригорівка пластиковий водогін. Він найближчим часом має забезпечити водопостачання частини смт Червоногригорівка, село Придніпровське та село Мусіївка.

Станом же на зараз по старому водогону йде вода, яку анонсували раніше. Її поки що можна використовувати лише для технічно-господарських потреб.

І одразу виникає питання в місцевих жителів: “Як оплачувати: як за технічну чи як за питну?”. Відповідь очевидна. Коли ви купуєте бутильовану чи доочищену воду в магазині, ви сплачуєте за літри (об’єм) води. З центральним водогоном це працює інакше, тут ви сплачуєте не за літри, а за послуги з доставки води до вашого дому із розрахунку спожитих кубометрів води. А от вже якість води, то ситуативно і відносно до обставин сьогодення. Треба радіти, що вода біжить хоч якась! Якщо вас не влаштовує якість води на даний момент, ви можете нею не користуватись, а як порядний абонент прийти в комунальне підприємство і замовити послугу пломбування, щоб не користуватись якийсь час, поки вода не стане належної для вас якості, – йдеться у повідомленні

Підкреслюється, що зараз питної доочищеної води в громаді достатньо. Її доставку забезпечують благодійні організації та органи місцевого самоврядування.

В громаді заявляють, що зараз першочергове завдання – забезпечити централізоване постачання хч якоюсь водою для всіх мешканців, а вже потім можна думати про доочистку і якість цієї води.

Це не одномоментне рішення проблеми, ці роботи пов’язані з важкою працею і щоденними проблемами на шляху до сталого водопостачання, – йдеться у повідомленні

Ще новини Нікопольщини: «Реалізуємо зухвалий план»: яка ситуація з водою у Червоногригорівській громаді станом на 21 червня

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×