Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2346
2346

[:ru]В Марганце мужчина изнасиловал школьницу – СМИ[:ua]У Марганці чоловік зґвалтував школярку – ЗМІ[:]

[:ru]В Марганце мужчина изнасиловал школьницу - СМИ[:ua]У Марганці чоловік зґвалтував школярку - ЗМІ[:]

[:ru]В Марганце мужчина изнасиловал несовершеннолетнюю девушку.Об этом, ссылаясь на собственные источники, сообщает издание Днепр Час, передает Nikopolnews.

Сообщается, что 7 мая в полицию обратилась женщина и рассказала, что ее дочь 2003 года рождения изнасиловали.

Выяснилось, что местный житель 1982 года рождения воспользовался доверием и позвал девочку к себе домой. Во время совместного времяпровождения он склонял школьницу к интимным отношениям, но та отказала.

Мужчине такой ответ не понравился, после чего с применением силы он изнасиловал девочку. Злоумышленника задержали и увезли в отделение полиции для выяснения всех подробностей. Как нам сообщили в полиции, мужчину арестовали.[:ua]У Марганці чоловік зґвалтував неповнолітню дівчину. Про це, посилаючись на власні джерела, повідомляє видання Дніпро Час, передає Nikopolnews.

Повідомляється, що 7 травня в поліцію звернулася жінка і розповіла, що її доньку 2003 року народження зґвалтували.

З’ясувалося, що місцевий мешканець 1982 року народження скористався довірою і покликала дівчинку до себе додому. Під час спільного проведення часу він схиляв школярку до інтимних стосунків, але та відмовила.

Чоловікові така відповідь не сподобалася, після чого із застосуванням сили він зґвалтував дівчинку. Зловмисника затримали і відвезли у відділення поліції для з’ясування всіх подробиць. Як нам повідомили в поліції, чоловіка заарештували.[:]

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×