Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
515
515

У Марганці горіла господарча споруда 30 січня

В Марганце горела хозяйственная постройка вечером 30 января

У Марганці горіла господарча споруда увечері 30 січня, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

30-го січня о 17:03 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння на провулку Красному міста Марганець.

За вказаною адресою направлені відділення 33-ої державної пожежно-рятувальної частини 7-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Прибувши на місце, рятувальники встановили, що займання виникло всередині одноповерхової господарчої споруди.

Пожежу локалізовано о 17:26 та ліквідовано о 18:57. Вогнем знищено домашнє майно, пошкоджено стіни та дах споруди на площі 30 кв.м.

До гасіння займання залучено 7 співробітників особового складу та 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області. Загиблих та постраждалих немає.

Пожежі на території Нікопольського району стаються практично щодня. Рятувальники звертаються до громадян:

Шановні громадяни!
Будьте обачними! Завжди дотримуйтесь правил пожежної безпеки в побуті. Стежте за станом електромережі, завжди вимикайте електричні прилади, йдучи з дому, та не паліть в оселі. А за перших ознаках займання не зволікайте та терміново телефонуйте до Служби порятунку за номером «101», бо кожна хвилина може стати вирішальною!

У Нікополі на Електрометалургів горіла закинута споруда

У Покрові 19 січня вночі горіла закинута будівля (відео)

У Марганці на вулиці Солов’їній сталася пожежа (фото)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×