Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
681
Без категорії
681

У Марганці перевізники зібралися підвищувати вартість проїзду – влада проти

В Марганце перевозчики

У Марганці перевізники зібралися підвищувати вартість проїзду, розмістивши відповідні оголошення. Місцева влада заявляє, що не причетна до цього, адже перевізники не зверталися до неї і дозволу не отримували. Про це йдеться у повідомленні на офіційному сайті Марганецької міської ради, передає Nikopolnews.

Зазначається, що вартість проїзду у Марганці планується підвищити до 8 гривень вже 3 грудня.

Офіційно повідомляємо, що перевізники м. Марганець до виконавчого комітету Марганецької міської ради – як до організатора перевезень, з приводу розгляду питання щодо підвищення тарифів не зверталися, будь-які документи та обґрунтування щодо причин підвищення тарифів, розрахунки тарифів не надавалися, – йдеться у повідомленні на сайті ММР.

Підкреслюється, що виконавчий комітет Марганецької міської ради згоду на підвищення тарифів не надавав, ціну на проїзд (8 грн.) не погоджував.

У разі самовільного підвищення тарифів перевізниками виконавчим органом Марганецької міської ради будуть вжиті відповідні заходи, буде направлено листи до територіальних органів Укртрансбезпеки, Антимонопольного комітету України та інших конролюючих органів, – попереджає місцева влада.

У Марганці перевізники розмістили оголошення про підвищення проїзду:

У Марганці перевізники

У Марганці перевізники розмістили наступне оголошення, в якому пояснили причини підвищення

 

У виконкомі відповіли:

У Марганці перевізники зібралися підвищувати вартість проїзду – влада проти У Марганці перевізники зібралися підвищувати вартість проїзду – влада проти У Марганці перевізники зібралися підвищувати вартість проїзду – влада проти

У Марганці поліція знайшла зниклого хлопчика

В Марганце капитально ремонтируют улицу Лермонтова

Жорстка ДТП в Марганці ввечері 29 листопада (відео)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×