Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1239
1239

У Марганці провели в останню путь ще одного Героя: загинув Сорокін Вячеслав

У Марганці провели в останню путь ще одного Героя: загинув Сорокін Вячеслав

У Марганці сьогодні провели в останню путь ще одного Героя, який загинув на війні з росією. Про це повідомляє Марганецька міська рада, передає Nikopolnews.

25 травня, в останню путь марганчани провели Героя – старшого солдата, гранатометника Вячеслава Сорокіна, 1986 року народження. Він один з перших став на захист України, коли російські окупанти ще у 2014 році розпочали воєнні дії проти нашої держави. Виконуючи воєнне завдання, Вячеслав загинув під Вугледаром Донецької області.

У сквері ім.Т. Шевченка зібралися рідні захисника, представники міської влади, військового комісаріату, друзі та небайдужі марганчани. Від імені всієї громади зі словами співчуття до присутніх звернувся міський голова Геннадій Боровик:

«Окупант руйнує наші міста, вбиває наших дітей. Наші хлопці захищають рідну землю. На жаль, війна забирає справжніх Героїв. Ми ніколи їм цього не пробачимо. Героям Слава!», – сказав він.

У Марганці провели в останню путь ще одного Героя: загинув Сорокін Вячеслав

Також зі словами співчуття звернувся до марганчан начальник 2-ого відділу у м. Марганця Нікопольського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олег Цимбал.

Під звуки пісні «Пливе кача» проходила скорботна церемонія з почесною військовою вартою, державними прапорами та панахидою. Марганчани встали на коліна та утворили живий коридор, через який несли героя-захисника.

Інформація про інших загиблих під час повномасштабної війни Героїв з Нікопольщини ТУТ

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×