Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
207
207

У Марганці діти підпалили пляшку із займистою речовиною: 8-річний хлопчик отримав опіки

У Марганці діти підпалили пляшку із займистою речовиною: 8-річний хлопчик отримав опіки

У Марганці діти підпалили пляшку із займистою речовиною. 8-річний отримав опіки обличчя.

Про цей випадок розповіла лікарка Валентина Марченко, передає Nikopolnews.

Існує таке народне прислів’я: «Дитину треба виховувати, коли вона поміщається впоперек ліжка, а коли лягає вздовж – може бути запізно», – пише медикиня

Вона розповідає, що нещодавно на Нікопольську СЕМД, структурний підрозділ КП «ОЦЕМД та МК»ДОР», поступив виклик з приводу опіку обличчя у дитини 8 років. На виклик негайно виїхала бригада ЕМД підстанції м. Марганець в складі фельдшерів Суховільської Дарії Геннадіївни і Цимбал Анастасії Сергіївни та водія Поставця Едуарда Олександровича.

у Нікополі

На місці події був хлопчик з обпеченою половиною обличчя. Опіки досить глибокі – 2-3 ступеню. Дитині відразу було зроблено знеболення, накладено на місця опіків протиопікову серветку, зроблено внутрішньовенний доступ і доставлено в Марганецьку міську лікарню. Там дитина була оглянута спеціалістом, проведено обробку опікової поверхні, розпочато інфузійну терапію і в супроводі цієї ж бригади хлопчика було доставлено на лікування в Дніпропетровську обласну клінічну дитячу лікарню.

Звідки ж у дитини такий серйозний опік? Валентина Марченко розповіла про причини.

У Марганці діти підпалили пляшку із займистою речовиною

За її словами, хлопчик грався на вулиці з іншими дітьми. Хтось із них знайшов і приніс пляшку з якоюсь рідиною з різким запахом. Діти вирішили експериментальним шляхом дослідити, що в пляшці. Потерпілий приніс сірники, запалив один сірник і кинув його в пляшку. Із неї вирвався стовп полум’я і обсмалив дитині обличчя. Дослідники розбіглися хто куди, а головному експериментатору довелося викликати екстрену медичну допомогу.

Раніше ми повідомляли: Сім’я двічі переїжджала через обстріли: у Нікополі трирічна дівчинка отримала опіки, встромивши до розетки спіраль

Ще новини Нікопольщини: Отримав опіки і отруєння: у Марганці з палаючої квартири врятували чоловіка (фото)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×