Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
636
636

У Марганці п’яна жінка ударила чоловіка ножем в груди

У Марганці п’яна жінка ударила чоловіка ножем в груди

У Марганці почастішали випадки домашнього насилля із завданням тяжких тілесних ушкоджень в стані алкогольного сп’яніння. Про це розповідають медики, передає Nikopolnews.

Медики «швидкої допомоги» кажуть, що іноді буває до трьох випадків на добу з таких приводів. При цьому не рідко насильницькі дії скоюють жінки.

Один із таких випадків у Марганці стався 25 грудня. О 23:02 год. до Нікопольської СЕМД структурного підрозділу КП “ОЦЕМД та МК “ДОР”  надійшов виклик з приводу ножового поранення в груди. На виклик негайно виїхала бригада ЕМД підстанції м.Марганець № 143024 в складі фельдшера з МНС Данченко Юлії, молодшої медсестри Сіренко Тетяни та водія Шевченка Володимира.

По прибуттю бригади на виклик виявлено чоловіка 1982 р.н. з проникаючим ножовим пораненням в грудну клітину. В ході з’ясування обставин встановлено, що жінка в алкогольному сп’янінні під час сварки вдарила кухонним ножем чоловіка.

Стан постраждалого був тяжкий, фіксувалася велика легенева кровотеча. Встановлений діагноз: проникаюче ножове поранення грудної клітки. Клапанний гемоторакс. Геморагічний шок 1 ст. Негайно була надана медична допомога в повному обсязі. Постраждалого доправили в КП «Марганецька ЦМЛ» ММР» для подальшого лікування.

Завдяки швидким та професійним діям бригади ЕМД підстанції м.Марганець життю постраждалого нічого не загрожує.

У Марганці бригада медиків врятувала важко пораненого чоловіка

У Марганці п’яна жінка ударила чоловіка ножем в груди

Закликаємо українців в сьогоднішню нелегку годину пам’ятати про культуру споживання міцних напоїв, пам’ятати, що зловживання алкоголю може нести загрозу здоров’ю та  життю людині та її оточенню, і наслідки можуть бути непередбачувані, – кажуть медики.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×