Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
732
732

У Марганці призупиняють роботу станції доочистки води: влада каже, що вода у кранах вже питна

У Марганці призупиняють роботу станції доочистки води: влада каже, що вода у кранах вже питна

У Марганці призупиняють роботу станції доочистки води. Місцева влада каже, що вода в кранах містян вже відповідає нормам і є придатною для споживання.

Про це йдеться у оголошенні Марганецької міської ради 10 липня, передає Nikopolnews.

Зазначається, що після проведення ремонтно-профілактичних робіт на об’єктах, підприємством виконані заходи щодо промивання та дезінфекції водопровідних мереж по місту.

На даний час, вода, що подається у мережу відповідає вимогам ДержСаНПіНу 2.2.4-171-10 «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної до споживання людиною».

У Марганці призупиняють роботу станції доочистки води

У Марганці призупиняють роботу станції доочистки води: влада каже, що вода у кранах вже питнаУ Марганці призупиняють роботу станції доочистки води: влада каже, що вода у кранах вже питна

Станції доочистки води, встановлені по місту, тимчасово припиняють свою роботу для проведення профілактичних заходів та ремонту. Інформацію про відновлення роботи станцій буде повідомлено додатково.

КП «ВУВКГ»ММР працює у штатному режимі, але на  випадок  надзвичайної ситуації, пов’язаної з терористичними діями окупантів (у тому числі пошкодження або руйнування та знеструмлення насосних станцій), що у свою чергу призведе до припинення централізованого водопостачання, населенню рекомендовано тримати максимально можливий запас води.

Також повідомляється, що тимчасова відсутність послуги централізованого водопостачання у окремих районах міста та громади, обумовлена проведенням аварійно-відновлювальних робіт на водопровідних мережах. Інформація про проведення ремонтних робіт та відсутність водопостачання на період їх виконання, щоденно викладається на офіційному сайті підприємства.

У випадку аварійних ситуацій, необхідно звертатися до диспетчерської служби КП «ВУВКГ»ММР за наступними номерами телефону:

  • /05665/ 6-01-18;
  • +380504538002.

Ще новини Нікопольщини: Чому в Томаківській громаді немає води: висновок начальника РВА Євгена Євтушенко

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×