Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
52
52

У Мирівській громаді прибрали стихійне сміттєзвалище: куди можна викидати сміття

У Мирівській громаді прибрали стихійне сміттєзвалище: куди можна викидати сміття

У Мирівській громаді прибрали стихійне сміттєзвалище і розповіли, куди можна викидати сміття. Також мешканців попередили про штрафи.

Про це йдеться в повідомленні на офіційній Фейсбук-сторінці Мирівської громади, передає Nikopolnews.

Зазначається, що з початку березня поточного року на місці тимчасового зберігання побутових відходів в селі Топила, поблизу ставка, виконавчим комітетом Мирівської сільської ради здійснювалися заходи із впорядкування сміттєзвалища – тут проведено підгортання місця видалення відходів.

Також повідомляється про проведення робіт щодо ліквідації та закриття стихійного сміттєзвалища в селищі Мирове, поблизу залізничної станції «Мирове».

Вивіз сміття на очищену територію суворо заборонено!

 

Куди можна викидати сміття у Мирівській громаді

Місцевих жителів просять скидати сміття на спеціально відведенні місця складування і зберігання твердих побутових відходів.

Такими місцями є:

  • колишній кам’яний кар’єр, розташований на сміттєзвалищі в селі Топила
  • сміттєзвалище на околиці села Настасівка.

Пам’ятайте, що вивезення сміття у невстановлені місця призводить до забруднення території твердими побутовими відходами та має негативний вплив фактично на всі компоненти довкілля: змінюється ландшафт, погіршується якість ґрунтів, повітря, води, – йдеться у повідомленні

За викидання сміття на не відведене для цього місце порушники будуть притягнуті до відповідальності за ст. 152 КУпАП.  За це передбачено штраф у розмірі від 340 до 1360 грн.

Для попередження появи несанкціонованих сміттєзвалищ наполегливо рекомендується всім місцевим мешканцям заключити договір з КП «Дніпро» на вивіз сміття, що здійснюється згідно з графіком 2 рази на місяць.

Сподіваємося на добропорядність місцевих жителів, які нарешті усвідомлять, що розкидані будь де тверді побутові відходи не тільки псують вигляд території, а й несуть непоправну шкоду природному середовищу, здоров’ю та навіть життю людей. Нехай чистота та охайність стануть доброю звичкою. Збережемо довкілля разом, – йдеться у повідомленні

Ще новини Нікопольщини: У Мирівській громаді перейменували 30 вулиць і провулок: список

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×