Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
72
72

У Мирівській громаді амбасадори Титани UA відвідали родини загиблих захисників

У Мирівській громаді амбасадори Титани UA відвідали родини загиблих захисників

У Мирівській громаді амбасадори Титани UA відвідали родини загиблих захисників, аби надати їм підтримку у рамках своїх повноважень.

Про це повідомляють у Мирівській громаді, передає Nikopolnews.

В громаді кажуть, що тут налагоджено постійний зв’язок із військовослужбовцями і їхніми родинами, проводиться робота щодо забезпечення їх необхідними ресурсами.

Та хіба ж і може бути по іншому, коли сама  громада входить до зони можливих бойових дій і має один із старостатів, де ведуться активні бойові дії? – йдеться у повідомленні

У Мирівській громаді амбасадори Титани UA відвідали родини загиблих захисників

Зазначається, що вчора, за ініціативи керівництва Мирівської ТГ, амбасадори Титани UA, головні спеціалісти відділу ветеранської політики Нікопольської РВА Андрій Перепадя та Сергій Сєдов разом із адміністратором ЦНАП Іриною Гребенюк відвідали родини загиблих захисників у селах Топила, Мирове,  Настасівка.

При спілкуванні з родинами було додатково роз’яснено їхні права, дані відповіді на питання. А всі проблемні питання, які потребують більшого часу для вирішення, взято в роботу відділу, а їх виконання  поставлено на контроль.

Окрім відвідування родин, представники ветеранського напрямку побували у приміщенні ветеранського простору в с. Настасівка.

Було намічено шляхи реалізації облаштування цього простору, де  надаватимуться послуги ветеранам та їх сім’ям.

Роботи попереду ще багато, проте, є тверда впевненість у тому, що вона буде зроблена якнайкраще, бо вона лише продовжується в кабінетах, а починається з душі!  Дякуємо БФ “Дітям Нікополя” за надані косметичні набори для родин. Разом ми сила! Єднаймося задля приближення Перемоги! – йдеться у повідомленні

Ще новини Нікопольщини: ТИТАНИ.UA на Нікопольщині і гаряча лінія для ветеранів – робота з підтримки Захисників триває

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×