Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1223
1223

У Нікопольському районі чоловік до смерті побив знайомого

У Нікопольському районі чоловік до смерті побив знайомого

У Нікопольському районі чоловік до смерті побив знайомого. За нанесення смертельних тілесних ушкоджень поліцейські Томаківки затримали 63-річного місцевого мешканця, повідомляє Nikopolnews з посиланням на Нікопольське районне управління поліції.

Під час сварки нападник кулаками побив потерпілого. Від отриманих тілесних ушкоджень 45-річний чоловік помер у лікарні.

Інформація про злочин надійшла до відділення поліції № 3 Нікопольського РУП 15 серпня о 21.50. Повідомлялося, що до лікарні з тяжкими тілесними ушкодженнями було доставлено місцевого жителя. Наступного дня від отриманих травм чоловік помер.

Поліцейські встановили, що тілесні ушкодження потерпілому біля власного домоволодіння спричинив 63-річний місцевий житель. Вони спільно вживали алкоголь, а потім посварилися та побилися. Під час бійки зловмисник завдавав чоловіку декілька ударів кулаком.

В ході досудового розслідування, опитавши свідків, поліцейські встановили особу нападника. Ним виявився 63-річний неодноразово судимий за тяжкі злочини місцевий мешканець.

17 серпня слідчим за погодженням із окружною прокуратурою фігуранту вручили повідомлення про підозру за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Чоловіку обрали запобіжний захід – тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

У Покрові 51-річний чоловік ледь не зарубав знайомого сокирою

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×