Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
279
Без категорії
279

У Покрові діти зняли фільм, який переміг у обласному конкурсі

В Покрове дети сняли фильм, который победил в областном конкурсе

У Покрові діти зняли фільм, який став найкращою стрічкою за національно-патріотичною тематикою. Про це Nikopolnews повідомляє, посилаючись на Покровську міську раду.

Анімаційний фільм “Покров”, створений командою НВК№1, став переможцем обласного дитячо-юнацького фестивалю анімаційного кіно “ЦікАва лЯля” у номінації “Кращий анімаційний фільм за національно-патріотичною тематикою”.

У Покрові діти зняли фільм, який переміг у обласному конкурсі

Зазначається, що це вже друга  премія фільму. Дитяча анімація також була представлена наприкінці минулого року на дистанційному відеоконкурсі серед ОТГ Дніпропетровщини «Громада очима дитини — 2021», де отримала високі нагороди: диплом в номінації «Анімаційне кіно» та подарунки.

Фільм “Покров”  створили учениці 8-А класу – Діана Кравчук, Анастасія Євтєєва, Діана Ходус.  Разом з наставником, вчителем інформатики Оленою Вороною, команда тривалий час працювала над ідеєю фільму та його технічним втіленням.

У Покрові діти зняли фільм, який переміг у обласному конкурсі

Юні митці показали рідне місто крізь призму великої любові до своєї справи! У графічних кадрах стрічки віддзеркалюється теплота, щирість, повага до історичної спадщини міста, рідної школи, мешканців громади.

За перемогу в обласному дитячо-юнацькому фестивалі анімаційного кіно “ЦікАва лЯля” покровчани отримали грамоти та подарунки Департаменту освіти та науки облдержадміністрації.

Нікополь увійшов до п’ятірки кращих серед 86 громад області

У Нікополі пройшов Всеукраїнський турнір з волейболу серед дівчат до 17 років (фото)

Дитяча бібліотека у Нікополі надає послуги няні: що ще цікавого пропонує заклад (фото)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×