Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2968
2968

У Покрові призупинили видачу бутильованої води

У Покрові призупинили видачу бутильованої води

У Покрові призупинили видачу бутильованої води. Про це повідомив виконком міста сьогодні, 6 липня. Інформацію оприлюднили на офіційному сайті Покрова, передає Nikopolnews.

Протягом дня, на майданчику за універмагом, мешканці міста можуть отримати очищену воду. На одну особу не більше п’яти літрів. Видачу бутильованої води – призупинено. Виконком, – йдеться у повідомленні

Відомо, що ще вчора покровчани бутильовану воду отримували.

У Покрові призупинили видачу бутильованої води, але вже відновлюється централізоване водопостачання

Тим часом, у кранах мешканців Покрова вже декілька днів як з’явилася вода. Щоправда, пити її поки не можна, бо у ній забагато хлору – система довго простоювала, тому необхідна ретельна дезинфекція.

Міський голова Покрова Олександр Шаповал, коментуючи відновлення централізованого водопостачання, подякував керівництву обласної військової адміністрації Сергію Лисаку  і Володимиру Орлову за підтримку.

Дякую за допомогу у вирішенні всіх, здавалося б, нерозв’язних проблем. Без Вашої участі місто точно не було б зараз з водою. Дякую, що за лічені години вирішували ті питання, які гальмувалися протягом декількох діб. Бути відповідальними, значить, брати відповідальність на себе. Хочу ще раз подякувати від себе особисто і від мешканців Покрова! Разом нам все під силу! – написав Олександр Шаповал

Ще новини Нікопольщини: У Нікополі завершили видачу продуктових наборів за червень – скільки роздали?

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×