Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
136
136

У Томаківській громаді 14 грудня розпочинається видача продуктових наборів

У Томаківській громаді 14 грудня розпочинається видача продуктових наборів

У Томаківській громаді 14 грудня розпочинається видача продуктових наборів. Про це йдеться у Фейсбук-спільноті Нікопольська районна державна адміністрація (смт Томаківка), передає Nikopolnews.

Гуманітарний штаб Нікопольської військової адміністрації в смт Томаківка відновлює видачу харчових наборів від Всесвітньої продовольчої програми ООН, отриманих завдяки співпраці з Благодійною організацією «Благодійний фонд «СпівДія».

Мешканців просять прийняти до уваги важливу інформацію:

1.У грудні допомога надходить партіями, а не весь обсяг відразу. Тому влада чекала, доки наповняться склади для того, щоб видача тривала не один день і можна було відпрацювати відразу всі пільгові категорії бенефіціарів.

Просимо не поширювати плітки та іншу недостовірну інформацію з приводу відтермінування дати початку видачі допомоги, – звертаються до громадян

2.Видача розпочинається тільки пільговим категоріям населення. Такі вимоги фонду. Після охоплення допомогою усіх представників пільгових категорій, можливо буде прийнято рішення щодо розширення переліку категорій отримувачів допомоги, у разі наявності залишку.

Просимо всіх поставитись до цього з розумінням. Адже ті, хто зараз прийдуть за допомогою – це чиїсь дідусі, бабусі, дітки в багатодітних родинах, тощо. Давайте поважати один одного! – йдеться у повідомленні

3.Штаб видаватиме протягом одного дня – 750 харчових наборів.

Ми повинні дотримуватись правил щодо внесення звітності в електронну програму, а це потребує часу. Поважайте будь ласка один одного та працівників адміністрації. Не треба влаштовувати тисняву та сварки. При кожному такому випадку буде невідкладно викликатись поліція. Штаб працюватиме з грудневою партією допомоги не менше 4 робочих днів. Всі представники пільгових категорій обов’язково встигнуть отримати харчовий набір, – запевняють представники штабу

У Томаківській громаді 14 грудня розпочинається видача продуктових наборів: хто і як може отримати

Отже, завтра, 14.12.2023 року, розпочинається видача харчових наборів від Всесвітньої продовольчої програми ООН, отриманих завдяки співпраці з Благодійною організацією «Благодійний фонд «СпівДія». Штаб працюватиме з громадянами з 09:00 години до 13:00 години без перерви.

Отримати допомогу зможуть наступні категорії громадян, які проживають та зареєстровані в смт Томаківка і селах Томаківської громади (крім сіл Високівського старостинського округу, сіл Сергіївка та Семенівка):

  • Особи з інвалідністю всіх груп;
  • Багатодітні родини (один харчовий набір на родину, за наявності п’яти дітей – два набори);
  • Одинокі матері (або батьки), які виховують дитину самостійно;
  • Особи, що отримують державну соціальну допомогу як малозабезпечені та перебувають на відповідному обліку в органах соціального захисту (виключно за наявності підтверджуючого документу з органів соціального захисту);
  • Місцеві мешканці, які досягли 60 років та старші;
  • Внутрішньо переміщені особи, які перебувають на обліку в Томаківській громаді, фактично проживають тут, й перемістились з окупованих зараз та/або деокупованих територій та досягли 18-річного віку.

Документи, які при собі необхідно мати:

  • паспорт;
  • податковий номер (РНОКПП);
  • посвідчення (пенсійне або посвідчення особи з інвалідністю);
  • посвідчення (для багатодітних сімей);
  • витяг про реєстрацію народження дитини згідно статті 135 Сімейного кодексу України (видається органами державної реєстрації актів цивільного стану) та свідчить, що відомості про батька дитини внесені зі слів матері;
  • довідка ВПО (для осіб, які мають цей статус);
  • інший документ, який підтверджує належність до пільгової категорії.

Перші два документи в списку є обов’язковими для всіх категорій отримувачів допомоги.

Всі документи необхідно надати в оригіналі реєстратору. Також, необхідно знати номер мобільного телефону отримувача допомоги.

Видача допомоги здійснюватиметься за адресою: смт Томаківка, вул. Лесі Українки, 14 (будівля військової адміністрації в смт Томаківка).

Ще новини Нікопольщини: У Нікополі з 14 грудня видаватимуть продуктові набори: хто може отримати

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×