Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
773
773

У Томаківській громаді провели опитування щодо форми навчання школярів у 23-24 роках: результати

У Томаківській громаді провели опитування щодо форми навчання школярів у 23-24 роках: результати

У Томаківській громаді провели опитування щодо форми навчання школярів у навчальному році 2023-2024. Про це повідомили і оприлюднили результати у групі Томаківка у Фейсбуці, передає Nikopolnews. Опитування проводили серед батьків.

Цього тижня по навчальним закладам  Томаківської громади відділом освіти, молоді та спорту було проведено опитування батьківської громадськості щодо вибору форми навчання у 2023/2024 навчальному році.

Питання складне і болюче, – зазначають у громаді

До прийняття надважливого рішення навчальної долі своїх дітей долучилися батьки учнів, які навчаються у: Кисличуватській, Володимирівській,Китайгородській гімназіях,  Преображенському, Чумаківському і Томаківським ліцеям.

Підсумувавши роботу та узагальнивши опитування, маємо актуальну думку батьків з даного питання, згідно якої істотно переважає дистанційна форма навчання. Вибір форми навчання залежить від безпекової ситуації та головного слова батьків тому і маємо такий результат! Дбаємо про дітей, бо вони наше майбутнє! – йдеться у повідомленні

Згідно із оприлюдненою інформацією, за дистанційне навчання проголосували 42,5% опитаних батьків у Томаківській громаді, за змішану форму – 32%, за очну – 25,5%.

У Томаківській громаді провели опитування щодо форми навчання школярів: результати

У Томаківській громаді провели опитування щодо форми навчання школярів

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×