Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
861
861

У Томаківській громаді 26-27 вересня всі можуть отримати продуктовий набір, але є умова

У Томаківській громаді 26-27 всі можуть отримати продуктовий набір, але є умова

У Томаківській громаді кожен може отримати продуктовий набір від ООН. Але є умова. Про це йдеться у Фейсбук-спільноті Нікопольська районна державна адміністрація (смт Томаківка), передає Nikopolnews.

Зазначається, що 26 та 27 вересня 2023 – це останні дні у вересні, коли можна отримати харчові набори від Всесвітньої Продовольчої Програми ООН, передані громаді завдяки співпраці з Благодійною організацією «Благодійний фонд «СпівДія».

Враховуючи численні прохання відвідувачів гуманітарного штабу, ми отримали дозвіл розширити перелік бенефіціарів – отримувачів допомоги. Відтак, завтра і післязавтра, отримати у нас допомогу зможе кожен бажаючий мешканець/мешканка Томаківської громади за умови, що ДОПОМОГА ВІД «СПІВДІЇ» ОТРИМУЄТЬСЯ ВПЕРШЕ ПРОТЯГОМ ВЕРЕСНЯ МІСЯЦЯ ПОТОЧОНОГО РОКУ, – повідомляє представниця штабу Тетяна Данилович

Діти та неповнолітні зможуть отримати допомогу, якщо мають реєстраційний номер облікової картки платника податків (ІНН) і прийшли в супроводі дорослої рідні.

ВПО теж можуть отримати харчові набори.

  • При собі, кожен отримувач допомоги повинен мати ОРИГІНАЛ ПАСПОРТА ТА КОДУ.
  • Видача відбуватиметься з 9.00 до 13.00 години 26 та 27 вересня.

Якщо ви ще не отримували у нас допомогу, приходьте будь – ласка! Ми не встановлюємо категорій в ці дні та працюємо для допомоги кожному з Вас! Дякуємо всім партнерам, що нас підтримують! Дякуємо БО «Благодійний фонд «СпівДія»! Дякуємо Євгену Євтушенко за спрямування до нас міжнародних благодійних організацій. Дякуємо нашому доброму другові – Тамарі Скорук, яка щодня надає всебічну підтримку діяльності гуманітарного штабу адміністрації та усіх його напрямків, – йдеться у повідомленні

Телефон для довідок: 0970292760.

Ще новини Нікопольщини: З 20 вересня у Нікополі видаватимуть продуктові набори від ООН: хто і як може отримати

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×