Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
372
372

У Томаківці провели в останню путь полеглого Героя (відео)

У Томаківці провели в останню путь полеглого Героя (відео)

У Томаківці провели в останню путь полеглого Героя. Прощання відбулося 15 квітня.

Громада оприлюднила відео з церемонії прощання.

15 квітня 2024 року Томаківська громада провела в останню земну дорогу захисника Стовбу Артема Володимировича. Вчора він назавжди повернувся в рідне селище, востаннє побував на своєму подвір’ї.

Нагадаємо, Артем Володимирович народився 27 серпня 1985 року. Був призваний на військову службу за мобілізацією 24.10.2023 року першим відділом у с-щі Томаківка Нікопольського РТЦК та СП Дніпропетровської області. На фронті мав посаду – розвідник-гранатометник розвідувальної групи спеціального призначення роти спеціального призначення.

Загинув 03 квітня 2024 року в районі ведення бойових дій поблизу населеного пункту Водяне Покровського району Донецької області.

У Томаківці провели в останню путь полеглого Героя (відео)

Артем Стовба загинув на війні

Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини, та нехай добрий, світлий спомин про покійного захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував. Ворог безжально відібрав життя у нашого земляка. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким воїна. Нехай світла душа Героя знайде вічний спокій. Вічна слава і пам’ять Герою, – йдеться у повідомленні земляків

У Томаківці провели в останню путь полеглого Героя: відео

Ще новини Нікопольщини: Нікопольщина втратила ще одного Захисника (фото)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×