Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
780
780

В громаді на Нікопольщині під загрозою опалювальний сезон через відсутність води

В громаді на Нікопольщині під загрозою опалювальний сезон через відсутність води

В громаді на Нікопольщині під загрозою опалювальний сезон через відсутність води. На проблему вже звернула увагу обласна влада. Місцеві мешканці сподіваються, що питання вдасться вирішити.

Йдеться про Томаківську громаду, якій так і не відновив централізоване водопостачання Марганецький водоканал.

Уже другий тиждень абоненти Марганецького водоканалу, які проживають на території Томаківської громади без води. Послуга питного водопостачання не відновлена. Під загрозою опалювальний період, – йдеться у повідомленні на офіційній ФБ-сторінці громади Томаківка, передає Nikopolnews

В громаді зазначають, що задля запобігання наслідків відсутності питного централізовано водопостачання роботу щодо забезпечення жителів очищеною водою було посилено. Цілодобово працюють станції очищення води, розміщено додатково ємності з водою, працює комунальний водовіз, забезпечено роботу пункту видачі води з м. Запоріжжя.

Оприлюднено таку статистику: за тиждень системи зворотного осмосу виготовили по вулиці Лікарняна – 60м3, поблизу ЦНАПу – 45м3, станція неподалік лікарні – 90 м3, по вулиці Володимира Гончара станція виготовила за тиждень 228 м3, в селі Михайлівка – 8 м3 та нова станція в селі Преображенка очистила для населення 18м3 води.

Комунальний водовіз по ємностях доставив 162м3 води.

В громаді на Нікопольщині просять про максимальний розголос

В громаді на Нікопольщині просять про максимальний розголос

В громаді на Нікопольщині просять про максимальний розголос

У Томаківці закликають мешканців скрізь писати про проблему. Знімати відео, залучати блогерів і медіа.

Тут додають, що завдяки підтримці та згуртованості жителів громади, активності коментарів та публікацій на сторінках органів державної влади є певні зрушення.

Нас почули і ми були у керівництва регіону на нараді щодо відновлення централізованого водопостачання. Говорили про справедливі та реальні шляхи вирішення проблеми з водою. В результаті маємо взаєморозуміння та координацію цього питання безпосередньо облдержадміністрацією. Маємо надію, що питання вирішиться найближчим часом. Ми готові й в подальшому залучати всі можливості інстанцій держави та Офісу Президента України для відновлення та стабільного водопостачання жителям громади, – йдеться у повідомленні

Раніше ми повідомляли: Ситуація з водою у Томаківській громаді є критичною і потребує втручання держави – влада

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу