Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1816
1816

В Капулівці біля Нікополя 51-річний чоловік підрізав свого вітчима

В Капулівці біля Нікополя 51-річний чоловік підрізав свого вітчима

В Капулівці біля Нікополя стався жахливий злочин. 51-річний чоловік підрізав свого вітчима. Про це повідомляє Нікопольське районне управління поліції, передає Nikopolnews.

За нанесення тяжких тілесних ушкоджень вітчиму поліцейські Нікополя затримали 51-річного чоловіка, – йдеться у повідомленні.

Під час сварки пасинок завдав 82-річному потерпілому ножове поранення у груди.

Злочин стався 16 червня за місцем мешкання потерпілого у с. Капулівка. Пораненого з тяжкими тілесними ушкодженнями  доставили до реанімаційного відділення лікарні.

В ході слідчих дій поліцейські встановили, що між чоловіками був давній конфлікт. Під час чергової сварки пасинок напав на вітчима з ножем та поранив у груди.

Поліцейські затримали нападника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Зараз  вирішується питання про вручення затриманому повідомлення про підозру за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Досудове розслідування триває.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×