Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
65
65

В Покрові 19 лютого чоловіка врятували із палаючої квартири

В Покрове 19 февраля мужчину спасли из горящей квартиры

В Покрові 19 лютого чоловіка врятували із палаючої квартири, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

19-го лютого о 17:43 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про займання в одному з помешкань багатоквартирного будинку на вулиці Чехова міста Покров.

За вказаною адресою направлено відділення 44-ої державної пожежно-рятувальної частини 7-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Прибувши на місце, рятувальники встановили, що пожежа виникла в однокімнатній квартирі, розташованій на другому поверсі 4-поверхового житлового будинку.

В Покрові 19 лютого чоловіка врятували із палаючої квартири

Всередині задимленого помешкання вогнеборці виявили чоловіка.

Надзвичайники вивели власника оселі на свіже повітря та передали працівникам екстреної медичної допомоги.

Врятованого господаря, 1957 року народження, із попереднім діагнозом: отруєння продуктами горіння, направлено до Покровської центральної міської лікарні.

Пожежу локалізовано о 17:51 та ліквідовано о 17:53. Вогнем знищено ковдру, пошкоджено домашнє майно та підлогу в кімнаті на площі 2 кв.м.

В Покрові 19 лютого чоловіка врятували із палаючої квартири

До гасіння займання залучено 4 співробітники особового складу та 1 одиницю пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Дві пожежі у Покрові: є загиблий і постраждалий

У Нікополі вогнеборці врятували чоловіка з палаючого будинку

У Покрові на вулиці Медичній горіла квартира

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×