Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
59
59

В Покрові вихованці школи мистецтв гідно тримають культурний фронт

В Покрові вихованці

В Покрові вихованці школи мистецтв гідно тримають культурний фронт. Про це повідомили у міській раді, передає Nikopolnews.

«Черговими взятими висотами на мистецькому фронті стали перемоги вихованців Дитячої музичної школи та їхніх викладачів у творчих конкурсах. Діти демонстрували виконавську майстерність та знання музичного матеріалу, що було високо оцінено компетентним журі», йдеться в повідомленні.

Першу премію у Всеукраїнському двотуровому конкурсі мистецтв «Хоробре серце» здобула Дарина Бражник, також Дарина завоювала золото у Всеукраїнському двотуровому конкурсі мистецтв «Гармонія». Перша премія конкурсу мистецтв «Гармонія» і у Орини Панкєєвої. Дівчатка – учениці Тетяни Усенко. Золото Міжнародного двотурового конкурсу мистецтв «Ukrainian tradition» та Всеукраїнського двотурового конкурсу мистецтв «Оберіг» виборола Вероніка Кравченко. Одразу три перемоги у Дар’ї Чехи – срібло Всеукраїнського патріотичного двотурового конкурсу мистецтв «Unic Art», перше та друге місце у Всеукраїнському двотуровому конкурсі мистецтв «Оберіг». Вероніка й Дар’я вихованки Лариси Білоус.

«За словами директора школи Надії Тарасенко, такі здобутки спонукають до нових мистецьких висот!», додали в повідомленні.

В Покрові вихованці школи мистецтв гідно тримають культурний фронт: фото

В Покрові вихованці

В Покрові вихованці

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×