Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
400
400

В Покрові залишена на ніч електроплитка призвела до пожежі у квартирі

В Покрові залишена на ніч електроплитка призвела до пожежі у квартирі
Фото ілюстративне - з відкритих джерел

В Покрові мешканці квартири залишили на ніч увімкнену електроплитку, що спричинило пожежу. Про це йдеться у повідомленні на сторінці директора Дніпропетровського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Радія Шевченка, передає Nikopolnews.

Доволі часто у  своїй практиці медики ЕМД стикаються з ситуаціями,  яким можна було б запобігти.  Зокрема, на спецлінію “103” надходять виклики  про отруєння продуктами горіння та опіки внаслідок порушень правил пожежної безпеки, – йдеться у повідомленні

Медики інформують, що сьогодні близько першої  години ночі такий виклик Центральна  оперативна диспетчерська обласного центру ЕМД та МК передала бригаді №14420 Підстанції екстреної медичної допомоги міста Покров.

Через шість хвилин бригада ЕМД у складі фельдшера Мороз  Л. М. Та водія Ходака О.І. була на місці події, яка сталася в  одній з п’ятиповерхівок  Покрова.

Вогнеборці з  Покрова  та Нікополя винесли з палаючої  квартири двох людей. Пожежу  спричинила увімкнута на ніч  електроплитка. Медичної  допомоги потребувала  59-річна жінка. Вона перебувала у  свідомості, скаржилася на  біль  в  ділянці лобу,  обличчя, шиї та правої кисті.  Після  огляду фельдшер діагностувала термічні опіки тіла  І-ІІ ступеню  та дихальних шляхів, а також отруєння  предметами горіння. Потерпілій відразу почала надаватися  екстрена медична допомога: підключена подача кисню, налагоджений  внутрішньовенний доступ з інфузією  розчинів. Жінку  госпіталізували до Центральної міської лікарні.

В Покрові залишена на ніч електроплитка призвела до пожежі у квартирі

Джерело фото: Макіда Олег

Бажаємо постраждалій  скорішого одужання, а бригаді дякуємо за оперативність та професіоналізм, – йдеться у повідомленні

Інші новини Покрова:

Читайте також:

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×