Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3184
3184

До сліз: оприлюднили прижиттєві відео бійця з Марганця, про загибель якого стало відомо сьогодні

До сліз: оприлюднили прижиттєві відео бійця з Марганця, про загибель якого стало відомо сьогодні

У мережі оприлюднили прижиттєві відео бійця з Марганця, про загибель якого стало відомо сьогодні. Ролик неможливо дивитися без сліз. Відео оприлюднила Фейсбук-спільнота Типовий Марганець, передає Nikopolnews.

На записах, зроблених у різні періоди часу, Анатолій Кожемян передає привіти своїм землякам. Вітає зі святами. Бажає Миру. Закликає вірити у Збройні Сили України. Обіцяє, що Перемога буде за нами.

На превеликий жаль, молодий Герой вже не побачить Перемогу, за яку він так віддано і мужньо бився на фронті…І віддав найцінніше – життя.

Анатолій Кожемян загинув сміливо захищаючи нашу державу на Запорізькому напрямку. Завдяки таким як Він, ми маємо змогу прокидатись сьогодні. Відданий своїй справі, державі, родині! Справжній син української землі! Герой нашого часу! Дякуємо! Ми маємо зробити все можливе, щоб їх жертви не були марними! Хвала і слава Герою! Навіки в наших серцях! – йдеться у повідомленні Типового Марганця

Нагадаємо, полеглому Захиснику, старшому солдату Анатолію Павловичу Кожемяну, було всього 30 років. Він загинув під селом Вербове. З ним прощатимуться у Марганці 27 жовтня.

Вічна і світла пам’ять Герою! Щирі співчуття рідним і близьким.

Відео бійця з Марганця, про загибель якого стало відомо сьогодні

Ще новини Нікопольщини: На фронті загинув чоловік письменниці з Нікополя Олександр Дейна (фото)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×