Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1172
Без категорії
1172

ВІДЕО: британець з Марганця в шоці від дій газовиків – зруйнували його затишний світ

британец из Марганца в шоке

Британець з Марганця David Carter в шоці від дій газовиків. Вони знищили результати його копіткої праці. Людині з цивілізованого світу важко таке зрозуміти. David Carter записав відео, де висловлює своє обурення. Про цю історію Nikopolnews дізнався з публікацій у марганецьких пабліках.

Марганчани розповідають, що David Carter проживає на вулиці Лезо. Він доклав дуже багато зусиль і витратив немало коштів, аби зробити своє життя у депресивному містечку трохи затишнішим.

Чоловік піклується не тільки про власний охайний і гарний будинок, але й про ділянку вулиці поруч з ним. Облаштував територію: привіз щебінь, висадив квіти тощо.

Але… Приїхали газовики і все перекопали, та залишили,  як на відео.

Підкажіть будь ласка, про який розвиток туристичного напряму та долучення приватних інвесторів можна говорити, якщо люди, які відвідують Марганець, жахаються рівню його занедбаності?
Який сенс робити покращення в місті мешканцям, коли через неефективну діяльність горе-керівників міськради місто перетворилось на суцільне стихійне звалище, а співробітники АТ “Дніпропетровськгаз”, виконуючи свою роботу, руйнують все навколо та по завершенні, ще й залишають локації в такому вигляді.
На відео нижче крик душі обуреного мешканця David Carter, який облаштовує частину своєї вулиці за власні кошти, а натомість отримує ось таке ставлення від працівників місцевої філії “АТ Дніпропетровськгаз”
Головне питання – чому? – написала місцева активістка Юлія Бонд.

ВІДЕО: британець з Марганця в шоці від наших реалій

У Марганці дитячий булинг закінчився різаниною (відео)

23-летний житель Марганца повесился в лесополосе – СМИ

В Марганце капитально ремонтируют улицу Лермонтова

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×