Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
1283
1283

Вибухи і крики дітей: відео моменту обстрілу Марганця оприлюднили у мережі

відео моменту обстрілу Марганця

Відео моменту обстрілу Марганця оприлюднили у мережі. На ньому – реалії життя прибережних населених пунктів Нікопольщини вже понад два роки.

Запис оприлюднив, зокрема, екс-мер Марганця Олег Бідняк, передає Nikopolnews.

Російські терористи з берега Енергодара, обстріляли місто Марганець, – прокоментував відео Бідняк, який зараз проживає у Кривому Розі

Вибухи і крики дітей: відео моменту обстрілу Марганця оприлюднили у мережі

Олег Бідняк

На відео ми бачимо дитячий майданчик біля житлових будинків у приватному секторі. На ньому мирно граються діти. Раптом вони чують звук виходу, і добре розуміючи, що це означає, починають в паніці розбігатися з криками. Вже через декілька секунд чутно звук прильоту. Сховатися у безпечне місце шансів немає – надто короткий відрізок часу між виходом і прильотом. Цього разу дітям просто пощастило…

Відео моменту обстрілу Марганця

Марганецька громада під російськими обстрілами практично щодня. Останнім часом окупанти почали частіше використовувати «Гради». Днями тут загинула літня жінка, а ще двоє пенсіонерок отримали поранення.

У Марганці, як і у Нікополі, який теж кожного дня під ударом, все ще залишається багато дітей. Вони змушені жити у постійному страху і щомиті ризикують бути вбитими «асвабадітєлями».

Нагадаємо: Загинула на очах у власної дитини: у Нікополі оприлюднили відео з місця смертельного обстрілу

Також ми повідомляли: Щільність атак збільшується: жителям прибережних населених пунктів Нікопольщини рекомендують виїхати (відео)

А також: Гросі обіймався з окупантами, поки росіяни стріляли по Нікопольщині з території ЗАЕС

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×