Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2553
2553

Два водоканали на Нікопольщині зупинились через падіння рівня води у Каховському водосховищі

Два водоканали на Нікопольщині зупинились через падіння води у Каховському водосховищі

Два водоканали на Нікопольщині зупинились через падіння рівня води у Каховському водосховищі. Про це повідомив вранці 8 червня начальник Нікопольської РВА Євген Євтушенко, передає Nikopolnews. Також він розповів про безпекову ситуацію в регіоні.

Пізно ввечері росіяни здійснили обстріл населених пунктів Марганецької і Мирівської ТГ. Люди не постраждали. Фахівці ДСНС обстежують місця вибухів.

Два водоканали зупинились у зв’язку з критичним падінням рівня води в Каховському водосховищі.

За словами Євтушенка, в одній з громад вже зараз організовується підвіз та можливість отримання води для населення з розрахунком на потреби жителів двох ТГ. По іншим територіям триває підготовча робота.

До району прямують вантажівки з бутильованою водою та цистерни з технічною.

Економно споживайте запаси води створені раніше. Не публікуйте жодної інформації стосовно пунктів, де буде відбуватися, або відбувається розлив води. Важко передбачити, що ще на думці у росіян. Інформування буде здійснюватись через органи місцевого самоврядування, – закликав Євтушенко

Він запевнив, що ситуація, на постійному контролі у голови ОВА, Сергія Лисака.

Пам’ятайте, що агресія, паніка та інші деструктивні патерни поведінки не допоможуть подолати проблему, а лише ускладнять ситуацію. Підтримуйте та допомагайте одне одному! – закликав начальник РВА

Ще новини Нікопольщини: «Люди не залишаться сам на сам з бідою» – начальник Нікопольської РВА записав відеозвернення

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×