Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
638
638

Вона бореться в тилу, а сини на фронті: підприємиця з Нікопольщини волонтерить для фронту

Вона бореться в тилу, а сини на фронті: підприємиця з Нікопольщини волонтерить для фронту

З перших днів війни успішна підприємиця з Томаківки Лілія Лях волонтерить для фронту. Тим часом її два сини захищають Батьківщину на фронті, передає NikopolNews.

Лілія Лях на третій день Великої війни взялася допомагати українській армії. І досі – не припиняє волонтерити. Її сини, меншому з яких нещодавно виповнилося 19, а другому 22 – на передовій із квітня минулого року. Тим часом мати разом із командою відправляє в зону бойових дій десятки автомобілів, «швидкі» з обладнанням та сотні бронежилетів. Лілія Лях має десятки дзвінків з подяками від хлопців. Одна з переданих машин командою Лілії Лях на передову згоріла.

«Але вона вивезла купу поранених та боєприпасів», розповідає жінка.

Волонтерська команда Лілії Лях щоденно отримує запити від військових Закупівлю та ремонт автівок для ЗСУ поставили на потік. Задля допомоги фронту, команда Лілії Лях об’єднала, чи не увесь район. Детальніше дивіться на відео.

Підприємиця з Нікопольщини волонтерить для фронту

Вона бореться в типу, а сини на фронті! Успішна підприємиця волонтерить для фронтуВона бореться в типу, а сини на фронті! Успішна підприємиця волонтерить для фронту

Ще новини Нікопольщини:

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×