Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2627
2627

Ворог обстріляв Нікопольський, Криворізький і Синельниківський райони вдень 20 вересня

Ворог обстріляв Нікопольський, Криворізький і Синельниківський район вдень 20 вересня

Ворог обстріляв Нікопольський, Криворізький і Синельниківський райони вдень 20 вересня, повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, передає Nikopolnews.

Вдень окупанти з артилерії вдарили по Великомихайлівській громаді, що в Синельниківському районі.

А надвечір поцілили по Великій Костромці, що у Криворізькому районі. На щастя, руйнувань не зафіксовано, минулося без жертв.

Близько 19-ї години вечора ворог поцілив з «Градів» по Марганецькій ТГ, що в Нікопольському районі. Без жертв, без руйнувань.

Звуки, які півгодини тому чули люди у передмісті Дніпра, – це грім. Співпало із сигналом тривоги, який увімкнули через ракетну загрозу зі сторони Донеччини. Але все добре, ЗСУ працюють, без паніки, – запевнив Микола Лукашук.

Щодо інших куточків області – мирний день без надзвичайних ситуацій.

Ворог продовжує випробовувати нас на міцність. Втім окупанти вже не знають, що робити з тим опором, який чинить Україна. Вони розуміють, що цей опір не послабиться, а лише набиратиме обертів. Допоки вся наша держава не буде звільнена від армії вбивць і мародерів.  Тому продовжуємо всі разом захищати Україну від російських окупантів. Кожен на своєму місці. Тільки так переможемо, – сказав голова облради.

Ворог обстріляв Нікопольський, Дніпровський, Синельниківський і Криворізький райони 29 серпня

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×