Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
390
390

Деякі мешканці і ВПО у Томаківській громаді 8 лютого можуть отримати харчові набори від GEM

Деякі мешканці і ВПО у Томаківській громаді 8 лютого можуть отримати харчові набори від GEM

Деякі мешканці ВПО у Томаківській громаді 8 лютого можуть отримати харчові набори від GEM. Про це повідомляє Нікопольська районна державна адміністрація, передає Nikopolnews.

В гуманітарному штабі Нікопольської районної військової адміністрації в смт Томаківка 08.02.2024 можна отримати харчові набори від некомерційної американської організації Global Empowerment Mission Ukraine (GEM), що працює у партнерстві з фундацією Howard G Buffett Foundation (HGBF).

Хто  з мешканців і ВПО у Томаківській громаді 8 лютого може отримати харчовий набір

Для отримання харчових наборів запрошують:

  • внутрішньо переміщених осіб, що зареєстровані як ВПО та фактично мешкають в смт Томаківка, селах: Сергіївка, Семенівка, Катьощине, Петрівка (в тому числі ВПО з Нікопольського району) – незалежно від віку.
  • мешканців смт Томаківка, сіл: Сергіївка, Семенівка, Катьощине, Петрівка, віком від 18 до 40 років.

Друзі, ми розуміємо, що є мешканці, які не підпадають під жодні категорії або не завжди можуть скористатись допомогою від благодійних фондів. Тому, на 8 лютого встановлюємо вищевказані категорії отримувачів допомоги за попереднім погодженням з фондом, – пояснюють у гуманітарному штабі

Також увагу отримувачів звертають на те, що 8 лютого зможуть розповсюдити не більше ніж 1600 харчових наборів. Це та кількість, яка наразі є у наявності.

Також, звертають вашу увагу, що гуманітарна акція, яка відбудеться 8 лютого, стосується виключно мешканців смт Томаківка та сіл: Сергіївка, Семенівка, Катьощине, Петрівка.

Якщо комусь не вистачить харчових наборів, буде відкрита попередня реєстрація та запис на наступну партію допомоги. Запис буде проводитись до 12.00 години дня.

Які документи потрібні

  • При собі обов’язково мати паспорт громадянина України.
  • Якщо отримувач допомоги має паспорт у формі ID картки, обов’язково при собі необхідно мати документ, який підтверджує реєстрацію місця проживання.
  • Для ВПО – обов’язково мати оригінал довідки, що підтверджує статус.

Явка для отримання допомоги – особиста.

Документи при собі мати тільки в оригіналі. За ксерокопіями, фотокопіями в телефоні – допомога видаватись не буде.

Реєстрацію для отримання допомоги розпочалася о 09:00 годині. Всі присутні, що підпадатимуть під категорії, матимуть змогу зареєструватись і взяти талон на отримання допомоги. Після прибуття представника благодійного фонду (приблизно о 10:00 годині) розпочнеться видача допомоги.

Дякуємо тим людям, без яких жодна видача допомоги в гуманітарному штабі була б не можлива: депутату Дніпропетровської обласної ради – Скорук Тамарі Олексіївні та голові Нікопольської військової адміністрації – Євтушенку Євгену Вячеславовичу. Безмежно дякуємо фонду GEM та фундації HGBF – за неймовірні гуманітарні акції, які є можливими завдяки нашій співпраці, – йдеться у повідомленні

Ще новини Нікопольщини: У Томаківській громаді змінився час роботи вуличного освітлення

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×